Yılbaşı Gecesi Oleg Cassini ile Işıldayın

Yılbaşı Gecesi Oleg Cassini ile Işıldayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Gecesi Oleg Cassini ile Işıldayın

Tarihler: 14 Aralık 2016 Çarşamba ~ 14 Şubat 2017 Salı

Firma: Oleg Cassini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2016 ~ Şub 14, 2017

Birbirinden zarif gelinlik ve abiye tasarımlarıyla kadınların hayallerini gerçeğe dönüştüren Oleg Cassini, bu yılbaşına da ışıltı katıyor. Sezonun trendlerini ve klasik modellerin çağdaş yorumlarını yansıtan yüzlerce model, bu yıl da yılbaşı partileri ve davetlerde göz kamaştıracak. Yeni yıl için evlilik planları yapan gelin adayları ise, Oleg Cassini’nin 2017 gelinlik koleksiyonuna şimdiden göz atabilir.

Yılbaşı gecesi hazırlıklarının kadınlar için en keyifli kısmı belki de o gece giyeceği kıyafeti seçmek… Ev davetlerinden sokak partilerine, şık mekanlardan parıltılı eğlencelere, nerede olursanız olun, Oleg Cassini bu yılbaşı gecesinde de mükemmel görünmenizi sağlayacak yüzlerce abiye alternatifi ile yanınızda.

Hareketli modeller, şık detaylar ve en trend renkler
Lacivert, koyu yeşil, şarap rengi ve gri gibi bu sezonun moda renklerindeki abiye tasarımları yılbaşı gecesi için harika birer seçim olabilir. Oleg Cassini’nin yüzlerce modeli birleştiren koleksiyonları arasından, hareketli bir parti için boyundan askılı modern mini modeller, şık bir davet için ise maksi etekler ve dizde kesimleri tercih edebilirsiniz. Straplez ve hareketli kesimlerin yanı sıra, tüm bedeni saran dev üç boyutlu çiçekler ya da sırtta ve yakalarda kullanılan illüzyon efektlerle bezeli abiyeler, yılbaşı şıklığını zirveye taşıyacak. Dantel ve taşlı işlemeler o özel geceye ışıltı katacak.

Yeni yılın gelin adayları için yeni koleksiyon mağazalarda
2017 yılında evlenecek gelin adayları da, Oleg Cassini’nin 2017 koleksiyonlarına şimdiden göz atabilir. Yeni koleksiyonda romantik ve ışıltılı tasarımlar, incelikli ve özenli detaylar dikkat çekiyor. Zamansız dantel işlemeler ve kalp yakalarla tamamlanan klasik modeller, güncel zevklere hitap edecek şekilde yorumlanıyor. Saten kumaşlar oyuncu dantellerle, bedeni tamamen kristal boncuklarla kaplı iddialı modeller sade eteklerle tamamlanıyor. Çiçek aplikelerle süslü tek omuzlu A kesim gelinlikler, balo tipi ve prenses kesimler gelecek yılın ışıltısını bugünden haber veriyor. Gelinliklerde kullanılan el işi lüks danteller, parlak kristal ve boncuk süslemeler ise göz kamaştırıyor.

Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stil ikonu için hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini’nin mirası günümüzde birbirinden zarif abiye ve gelinlik koleksiyonları ile yaşamaya devam ediyor. Bugün Oleg Cassini, her stile ve her yaşa uygun yüzlerce gelinlik modeliyle, dünyanın dört bir yanındaki kadınların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT