Yılbaşı Gecesinde Greyder Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Gecesinde Greyder Şıklığı

Tarihler: 27 Kasım 2014 Perşembe ~ 01 Ocak 2015 Perşembe

Firma: Greyder

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2014 ~ Oca 1, 2015

Ayakkabı ve aksesuar modasına yön veren öncü marka Greyder, 2014-2015 Kış Koleksiyonu’yla yılbaşı gecesi hem şık hem de rahat olmak isteyen kadın ve erkeklerin imdadına yetişiyor.

1994’ten beri sağladığı konforla ayaklara hak ettiği değeri veren Greyder’in 2014-2015 Kış Koleksiyonu gündüzden geceye şıklık sunan tasarımlardan oluşuyor. Trendy çizgileri teknolojik tabanlarla buluşturan Greyder’in koleksiyonunda yer alan bootie ve çizmeler yılbaşı gecesi için ideal. Modaseverleri kışın hüznünden uzaklaştırmayı hedefleyen tutkulu, heyecanlı ve umut vaat eden tasarımların detaylarında fermuar, zımba ve metal tokalar yer alıyor. Koleksiyonda siyah, kahve ve bordo tonları hakim…

Klasik Tasarımlar

Yılbaşı gecesi Greyder’in teknolojik tabanları erkeklerin vazgeçilmezi olmaya aday… Siyah, lacivert, kahve ve gri tonlarının hakim olduğu erkek serisinde bağcıklı ayakkabılar ve tokalı klasik botlar ön plana çıkıyor.

Yılbaşı2015

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT