Yılbaşı Heyecanını Tüm Yıla Yayan Bir Seri: Circle

Yılbaşı Heyecanını Tüm Yıla Yayan Bir Seri: Circle

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Heyecanını Tüm Yıla Yayan Bir Seri: Circle

Tarihler: 04 Aralık 2017 Pazartesi ~ 04 Şubat 2018 Pazar

Firma: LAV

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2017 ~ Şub 4, 2018

Circle Cama heyecan katan LAV, yeşil, kırmızı ve altın renginin ahenkli dansını Circle serisiyle sofralara taşıyor. Yeni yıl heyecanına çay, meşrubat bardakları, ayaklı bardaklar veşekerlikten oluşan Circle serisinin birbirinden şık tasarımlarıyla eşlik eden LAV, serinin modern tasarımı ve iç ısıtan renkleriyle mutluluğun renklerle bir ilişkisi olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

Camın yenilikçi markası LAV, yeni yıl heyecanıyla hazırlanan sofraları Circle serisinin şık ve modern dokunuşuyla görsel bir şölene dönüştürüyor. Yeni yılın favori renkleri altın, yeşil ve kırmızının bütünleşmesiyle içinizi ısıtacak Circle serisi, günün anlam ve önemini vurgulamasının yanı sıra konuklar için hazırlanan sunumlara da ayrı bir estetik katıyor.Yılın her gününü özel kılmak isteyenlere ilham veren LAV,Circle serisinin birbirinden özgün tasarımlarıyla yeni yıl heyecanını günün her anına taşıyor.

Sofralara camın ihtişamını katan LAV Circle serisine tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT