Yılbaşı Makyajında Mücevher Işıltısı

Yılbaşı Makyajında Mücevher Işıltısı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Makyajında Mücevher Işıltısı

Tarihler: 30 Kasım 2016 Çarşamba ~ 30 Ocak 2017 Pazartesi

Firma: Sleek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2016 ~ Oca 30, 2017

Dünya çapında ün salan ve kısa sürede Türkiye’de de en çok tercih edilen renkli kozmetik markalarından biri olmayı başaran Sleek MakeUP, yılbaşı özel koleksiyonunu sundu. Yoğun pigmentli ürünleri ile dikkat çeken İngiliz markası Sleek MakeUp, sınırlı sayıda ürettiği The Rockstar Collection ile yılbaşı makyajında gizli bir mücevher ışıltısı sunuyor.

Türkiye’de Aralık ayında seçili Gratis mağazalarında satışa çıkacak olan The Rockstar Collection; özel renkli 2 ruj, ışıltı veren aydınlatıcı ve ışıltıları ile dikkat çeken far paleti içeriyor. Sleek MakeUP, bu koleksiyon ile gerek yılbaşı makyajı gerekse yılbaşı hediyesi için ideal seçim fırsatı yaratıyor.

Sleek MakeUP Lip Vip Lipstick In Superstar
Sleek MakeUP The Rockstar Collection rujları, dudaklara mücevher tonlarında yüksek pigmentli ve iddialı renk vermeyi garanti ediyor. Nemlendirici formülü ile dudakları kurutmayan Lip Vip Lipstick In Scandalous ve Lip Vip Lipstick In Superstar, yanar döner pigmentleri ile dudaklarda göz kamaştırıcı metalik bir renk çeşitliliği yaratıyor. Scandalous yakut kırmızısı, Superstar ise mor rengi ile iddialı bir dudak makyajı sunuyor. Serinin rujları aynı zamanda mücevher kesiminden ilham alınarak yaratılan formu ile de göz alıyor.

Fiyat: 29,90 TL

Sleek MakeUP Strobing Souffle In Pink Opal
Serinin çırpılmış sufle formundaki aydınlatıcıları Strobing Souffle, pembe ve bronz seçeneklerinden oluşuyor. Canlı ve kabarık dokusu ile kolay sürüm sağlayan aydınlatıcılar formülü sayesinde ciltte eriyerek cilde parıltılı, dumanlı kuvars ışıltılı bir renk verirken ışıltılı ve aydınlatıcı bir etki bırakıyor.

Fiyat: 42,90 TL

Sleek MakeUP I - Lust Palette In Hidden Gems
The Rockstar Collection içerisinde yer alan i- Lust Palette In Hidden Gems, yüksek pigmente sahip renkleri ile fark yaratacak bir göz makyajı sunmayı garanti ediyor. Aralarında yakut kırmızısı, ametist moru, parıldayan safir ve zümrüt yeşili bulunan ve toplamda 6 renkten oluşan bu far paleti içerdiği renkler kadar mücevher hissi veren ışıltıları ile de dikkat çekiyor.

Fiyat: 49,90 TL

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT