Yılbaşı Sezonunu Kardam Adam Isıdor ile Kutluyor

Yılbaşı Sezonunu Kardam Adam Isıdor ile Kutluyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Sezonunu Kardam Adam Isıdor ile Kutluyor

Tarihler: 13 Aralık 2017 Çarşamba ~ 13 Şubat 2018 Salı

Firma: Swatch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2017 ~ Şub 13, 2018

Swatch içinde bulunduğu her yeri bir kış masalına çevirme gücüne sahip ISIDOR’u sunmaktan mutluluk duyar. Yılbaşı sezonu stiline göz kırpan ISIDOR, karlar erise bile şık görünümünü sürdürme yeteneğine sahip.

Saat konseptine yeni bir çehre kazandıran tasarımın gümüş renkli kadranı tıpkı bir ayna gibi parlak ve iki yeşil göz ve rengarenk bir gülümseme ile tamamlanıyor. Yüz şekli, her saat başı birbiriyle buluşan iki havuç burunla tamamlanıyor. Saatin kayışını süsleyen kar taneleri ise kardan adamın kendini evinde hissetmesini sağlıyor.

Dünya genelinde toplam 8.888 adet üretilen ISIDOR’dan Türkiye’de ise sadece 90 tane satışa sunulacak. Bir kardan adamın en ayırdedici özelliği olan havuç burun ise, saatin özel paketinin ilham kaynağı oldu. Sürrealist sanatçı René Magitte’in “Ceci n’est pas une pipe” (Bu bir pipo değildir) adlı eserinden ilhamla paketin üzerinde “Ceci n’est pas une carotte” (Bu bir havuç değildir) yazıyor. Elbette ki değil, bu havucu akşam yemeğinde servis etmeyi aklınızdan bile geçirmeyin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT