Yılbaşı Şıklığının Tek Adresi Gizia Gate

Yılbaşı Şıklığının Tek Adresi Gizia Gate

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Şıklığının Tek Adresi Gizia Gate

Tarihler: 14 Aralık 2016 Çarşamba ~ 14 Şubat 2017 Salı

Firma: Gizia Gate

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2016 ~ Şub 14, 2017

Tasarım ve modanın İstanbul'daki ikmal noktası GATE, Türkiye’nin en ünlü tasarımcılarının couture koleksiyonlarından seçilmiş en özel parçalarla yeni yılı karşılıyor.

Hakaan Yıldırım’ın heykelsi formlarının, Arzu Kaprol’un zamansız tasarımlarıyla buluştuğu, Raisa & Vanessa’nın 70’lerin parlak ve eğlenceli gece yaşantısına göndermeler yaptığı, Bora Aksu’nun romantik koleksiyonu ile dönem partilerine göz kırptığı, Dilek Hanif’in rafine çizgisi, Özgür Masur’un kumaş oyunlarının ustaca yorumlandığı, Zeynep Erdoğan’ın gösterişli el işlemeli elbiseleri ve kese formundaki çantaları, Dice Kayek’in kusursuz işçilik ve modern çizgisi ile tasarladığı koleksiyonları yılbaşı gecesi en özeli arayanlar için…

Türkiye’nin en beğenilen tasarımcılarının özel koleksiyonları, Gizia GATE’in couture katında ışıltınızı tamamlamak için sizleri bekliyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT