Yılbaşı Sofralarında LAV Heyecanı

Yılbaşı Sofralarında LAV Heyecanı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Sofralarında LAV Heyecanı

Tarihler: 14 Aralık 2016 Çarşamba ~ 14 Şubat 2017 Salı

Firma: LAV

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2016 ~ Şub 14, 2017

Yenilikçi cam tasarımlarıyla sofralara yeni bir heyecan getiren LAV, yılbaşı sofralarını renklendiren ürünleriyle tüketicilerle buluşuyor. Gold, kırmızı ve yeşil renklerin camla buluştuğu ürünleriyle LAV, aile fertleri ve arkadaşların bir araya geldiği sofralara yeni yıl ruhunu yansıtıyor.

Camın yenilikçi markası LAV'ın yeni yıl ruhunu yansıtan birbirinden şık tasarımları, soğuk havalara inat evlerde sıcacık bir hava estiriyor. Yeni yılın heyecanını yansıtan gold, kırmızı ve yeşil renklerle bezeli ürünler, camın doğallığı ve zarafetiyle bir araya gelerek yılın ilk kahvaltısı ve keyifli yılbaşı sofralarını yeni yıl ruhuyla kuşatıyor. Çeşitli ürün seçenekleriyle birden çok yeni yıl konseptini tüketicilerinin beğenisine sunan LAV'ın yenilikçi tasarımlarıyla unutulmaz bir yeni yıl sofrası hazırlamak mümkün.

LAV'ın yeni yıl heyecanını sofralara taşıyacak çay setleri setleri, meşrubat bardakları, farklı kaseleri ve çeşitli kadehleriyle ile sunumlarınıza zenginlik katabilirsiniz.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT