Yılbaşı Sofralarınızı Şenlendirecek Yeni Meze Ailesi

Yılbaşı Sofralarınızı Şenlendirecek Yeni Meze Ailesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Sofralarınızı Şenlendirecek Yeni Meze Ailesi

Tarihler: 05 Aralık 2017 Salı ~ 05 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: Tat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2017 ~ Şub 5, 2018

Türk tüketicisinin damak tadına uygun ürünleriyle yemeklere doğallık ve lezzet katan Tat, yeni çıkardığı meze çeşitleriyle yılbaşı sofranızda damaklarda iz bırakacak.

50 yıldır salça, konserve, domates ürünleri ve soslarıyla sofraları lezzetlendiren Tat, damakları şenlendirecek yepyeni Tat Meze Ailesi’nin üyeleri humus, kurutulmuş domatesli humus, babagannuş ve favayı tüketicileriyle buluşturdu. Usta aşçıların reçetesiyle tamamen doğal malzemelerle, hiçbir katkı içermeden üretilen yeni Tat Meze Ailesi yılbaşı akşamına özel zengin ve lezzetli sofra kurmak isteyenler için pratik bir alternatif olacak.

Ortadoğu mutfağının geleneksel lezzeti “humus”, Tat uzmanlığı ve özeniyle sofralarınızda yerini alırken, kurutulmuş domatesli humus ise damaklarda enfes izler bırakıyor. Ege mutfağının favori tadı “fava” lezzet serüvenine ayrı bir heyecan katıyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin yöresel lezzetlerinden babagannuş, közlenmemiş patlıcan, tahin ve sarımsakla sofraların vazgeçilmezi olmaya aday. Yeni Tat Mezeleri ile yılbaşı sofranızı zenginleştirmek çok kolay!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT