Yılbaşında ASUS Zenfone 2 Laser İle Sevdiklerinizi ‘Işık Hızıyla’ Tanıştırın

Yılbaşında ASUS Zenfone 2 Laser İle Sevdiklerinizi ‘Işık Hızıyla’ Tanıştırın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşında ASUS Zenfone 2 Laser İle Sevdiklerinizi ‘Işık Hızıyla’ Tanıştırın

Tarihler: 25 Aralık 2015 Cuma ~ 04 Ocak 2016 Pazartesi

Firma: ASUS

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2015 ~ Oca 4, 2016

Yaklaşan yılbaşı öncesinde hediye seçme telaşına düşenler için ASUS’un yeni akıllı telefonu ZenFone 2 Laser, lazer bazlı otomatik odaklama teknolojisi ile sevdiklerinizin en güzel anlarını 0,03 saniye içerinde ölümsüzleştirecek bir hediye olarak öne çıkıyor.

Yılbaşında sevdiklerini sürpriz bir hediye ile sevindirmek isteyenler için lazer fotoğraf çekim teknolojisiyle fotoğraf tutkunları arasında ses getiren ASUS’un yeni akıllı telefonu ZenFone 2 Laser uygun fiyat ve üstün performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Yeni ZenFone 2 Laser, 13MP PixelMaster kamerasında bulunan f/2.0 büyük açılı merceği ile sıfır deklanşör gecikmesi sağlayarak yüksek kalitede büyüleyici çekim imkanı sunuyor. Böylece sevdikleriniz 2015 yılının son güzel anlarını yalnızca 0,03 saniye içerinde gelecek yıllara taşıyabilecek.

ZenFone 2 Laser’in kullandığı kamera teknolojisi, ister düşük ışık olan ortamlarda isterse çok ışıklı ortamlarda olsun yılbaşı kutlamalarının yapılacağı her türlü ortamda, yüksek kalitede büyüleyici çekim imkanı sunuyor. PixelMaster’ın “Düşük Işık” modu piksel birleştirme teknolojisini kullanarak yılbaşı kutlamalarının yapılacağı geceleri ya da ışığın düşük seviyede olduğu kutlama mekanlarında flaşa gerek olmaksızın %400’e varan daha aydınlık çekimler yapılmasına imkan veriyor.

ZenFone 2 Laser’in PixelMaster kamerası, Süper HDR (Ters Işık) modu ile de yılbaşı kutlamalarının zorlayıcı sahnelerinde dahi canlı fotoğraf çekimi yapılmasını sağlıyor. Piksel zenginleştirici teknolojisi ise kontrastı %400’e kadar artırarak ön plandaki nesneleri gölgeler içerisinde kaybolmadan daha net bir şekilde gösteriyor.

Sağlam ekran ile eğlenceye korkusuzca dahil olun
ZenFone 2 Laser, sevdiklerinizin yılbaşı kutlamalarında telefonunun düşerek zarar görebileceği endişesini de ortadan kaldırır. Sevdikleriniz sağlamlık ve kaliteden ödün vermeyen ZenFone 2 Laser ile en kalabalık eğlence ortamlarına dahi korkusuzca dahil olabilir. Siz ve arkadaşları ile en güzel anlarını ölümsüzleştirebilir. ZenFone 2 Laser akıllı telefon, Gorilla Glass 4 cam ile güçlendirilmiş HD ekran teknolojisi ve 400nits parlaklık sayesinde sevdiklerinizin çektikleri fotoğrafları en gerçek tonlarda gösterir. Gorilla Glass 4, ZenFone 2 Laser’in ekranının düşmelere karşı önceki modellerine kıyasla iki kat daha dayanıklı ve genel olarak 2,5 kat daha sağlam olduğu anlamına gelirken bu cam sayesinde ekranın kırılma ihtimali ise %85 azalıyor. Mikroskobik düzeydeki parmak izi önleyici kaplama, çizik ve lekelenmeleri en düşük seviyelere çekerek ZenFone 2 Laser’in ekranına mükemmel derecede bir parlaklık katıyor.

ZenFone 2 Laser 5″ (ZE500KL) 1.2 GHz/2GB 16GB ROM: 799 TL
ZenFone 2 Laser 5,5″ (ZE550KL) 1.2 GHz/2GB 16GB ROM: 899 TL
ZenFone 2 Laser 6.0″ (ZE600KL) 1.5 GHz/2GB 16GB ROM: 1.099 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT