Yılbaşında da Fark Yaratmak İsteyenler İçin; Kaft

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşında da Fark Yaratmak İsteyenler İçin; Kaft

Tarihler: 13 Kasım 2013 Çarşamba ~ 31 Aralık 2013 Salı

Firma: Kaft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2013 ~ Ara 31, 2013

KAFT, yeni yıla sayılı günler kala herkesi saran hediye telaşını gidermek isteyenler için, orijinal tasarımlarıyla göz dolduruyor.

Üstelik Aralık ayının ilk haftasından itibaren www.kaft.com adresinden yapılan her 100TL’lik alışveriş için 25TL indirim kampanyası Aralık ayının sonuna kadar devam edecek.

Yaratıcılığın gücüne inanan ekibi ile birçok büyük müzisyen, düşünür ve yazarın mottolarından yola çıkan KAFT’ın tişört, kapüşonlu sweatshirt, telefon kapağı ve wall art tasarımlarında farklı yaklaşımların etkileri görülüyor.

Zihinlere ve yüreklere egemen olan popüler kültürün gerektirdikleri arasında sıkışmayan, standardizasyona karşı direnen ve çarpıcı düşüncelerin şekillendirdiği tasarımlarıyla gönülleri fetheden KAFT, geleceğin tasarımlarına imza atıyor.

KAFT tasarımlarıyla olduğu kadar içten ve mükemmeliyetçi yaklaşımı, entelektüel ve yenilikçi kimliği, ürünlerindeki kalite çizgisi ve ücretsiz kargolama seçeneği ile de KAFTSEVERLER tarafından takdir ediliyor.

Tasarımlarının yanında kalitesiyle de göz dolduran KAFT tekstil ürünleri, birinci sınıf %100 pamuklu penyeden üretiliyor. Kullanılan emprime baskı, plastik hissi vermeyen hava alan bir baskı türü ve kullanılan boyaların içeriğinde insan sağlığına zararlı hiçbir madde bulunmuyor.

Tasarımları 41 farklı ülkeye ulaşan KAFT ürünlerine sahip olmak isteyenler www.kaft.com adresinden ücretsiz kargo ve 30 gün iade garantisiyle güvenli bir şekilde sipariş verebiliyor.

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT