Yılbaşında Erkeklerin Hediyesi Dockers'tan

Yılbaşında Erkeklerin Hediyesi Dockers'tan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşında Erkeklerin Hediyesi Dockers'tan

Tarihler: 26 Aralık 2017 Salı ~ 26 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: Dockers®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2017 ~ Şub 26, 2018

Dockers®, bu yıl da erkekler için doğru hediye alternatifi oluyor. Ekstra özgüvenli ve stil sahibi bir görünüm sunan Dockers® Alpha Skinny Tapered, aileyle gidilen sakin bir akşam yemeğinden iş toplantılarına, arkadaşlarla yapılan planlardan romantik buluşmalara kadar, erkeklerin hayatındaki her ana eşlik ediyor. Üstelik Alpha Skinny Tapered, her tarzdan erkeğin mevcut gardırobuyla da rahatça uyum sağlıyor.

Erkekler için yılbaşı hediyesi olarak pek çok alternatif akla gelebilir, ancak kaç tanesi onlara bir Dockers® pantolon kadar güçlü bir mesaj verebilir? Dockers®’tan Alpha Skinny Tapered, bireyselliği yansıtmaya alan tanıyan ve erkeklerin hayatına ekstra özgüven katan tasarımıyla, stiline önem veren erkekler için harika bir yılbaşı hediyesi olacak.

Dockers® Alpha Skinny Tapered, erkekleri kendi vücutları, zihinleri ve ruhlarıyla barışık hissettiren, çok yönlü bir pantolon. Üzerinde saatlerce uğraşılmış gibi durmadan şık ve stil sahibi görünmeyi sağlıyor. Aileyle akşam yemeği, ilk buluşma, anaokulu resitalleri, iş toplantıları veya arkadaşlarla akşam planları gibi, hayatın erkeklerin karşısında çıkarabileceği her ortama uyum sağlıyor. Bir yandan jilet gibi bir görüntüyü garanti altına alırken, bir yandan da çok rahat hissettiriyor.

Klasik khaki renginden modaya öncülük edecek tonlara, pek çok farklı renkte sunulan bu pantolonlar, her tarzdan erkeğin mevcut gardırobuyla da rahatça uyum sağlayacak; adeta gardıropların kilit parçası haline gelecek.

Yılbaşı2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT