Yılbaşında İçinizdeki Kadını Magicform ile Şımartın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşında İçinizdeki Kadını Magicform ile Şımartın

Tarihler: 05 Aralık 2012 Çarşamba ~ 05 Ocak 2013 Cumartesi

Firma: Magicform

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2012 ~ Oca 5, 2013

Magicform, yılbaşı tasarımları ile içinizdeki kadını şımartıyor!

Magicform'un Yılbaşı Koleksiyonu, yeni bir yılı gül desenlerinin kusursuz şıklığıyla karşılamanızı sağlıyor. Kadınların eğlenceli ve romantik dünyasını doğal çizgilerle birleştiren tasarımlar, yılbaşı kutlamalarının gösterişli imajlarını çarpıcı iç giyim modelleri ile tamamlıyor. Katılacağınız davet için tercih edeceğiniz gece elbisenizin üzerinizde çok daha formlu durması için, Magicform'un body ve yüksek bel külotlarını tercih edebilir, takım olarak hazırlanan ve geniş beden yelpazesinde üretilen sutyenler ile kombinleyebilirsiniz.

Yepyeni bir senenin ilk gününe uyanırken, şıklığından ödün vermek istemeyenler için tasarlanan ve farklı çizgilerle hazırlanan gecelikler, yine kırmızı ve siyah renkler ile hayat buldu.

Markanın Yılbaşı için hazırladığı tasarımlar, dantel, ipek, saten ve kadife kumaşlarının çarpıcı görünümüyle zenginleşirken, çekici desenler ve renkli detaylar stil dünyanızı gizemli şıklığı ile sarıyor. Kırmızı modasını gül desenlerine yansıtan koleksiyonda ağırlıklı olarak siyah ve kırmızı renkler kullanıldı. Kadınların iç dünyasından ilham alarak hayat bulan iç çamaşırları, klasik dönemlerin büyülü şıklığı ile yılbaşı stillerinize eşlik ediyor.

Feminen, modern, klasik, spor ve etnik tarzınızı tarihsel bir şıklık ile tamamlayacağınız tasarımlar ile 2013'ü karşılarken, gotik havanızı modern çizgiler ile harmanlayarak, pozitif enerjinizi çevrenizdekilere de yansıtın!

Sevdiklerinize Mutluluk Dağıtın!

Magicform, kırmızı rengin uğurundan yola çıkarak, yılbaşına özel hazırladığı külotlar ile sevdiklerinizi mutlu etmenizi sağlıyor. Klasik, modern, eğlenceli alternatifler sunan tasarımlar arasında, kırmızı ile hayat bulan, kalp temasının işlendiği külotlar ve müzikli iç çamaşırları yer alıyor. Hediye alternatifleri arasında yer alan polar sabahlıklar ve takım olarak alabileceğiniz sabahlık ve gecelikler, sevdiklerinizi mutlu etmeniz için birebir.

Markanın, feminen ve stilinizi tamamlayacağı Yılbaşı Koleksiyonu’nu; Nişantaşı Valikonağı Caddesi, Kanyon ve Ataköy A Plus Alışveriş Merkezlerindeki Magicform konsept mağazalarında, Boyner ve Debenams zincirlerinde, Türkiye'de 200'ü aşkın satış noktasında ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT