Yılbaşında Kendinize ve Sevdiklerinize Rahatlığı ve Huzuru Hediye Edin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşında Kendinize ve Sevdiklerinize Rahatlığı ve Huzuru Hediye Edin

Tarihler: 11 Aralık 2012 Salı ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Sanda Spa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2012 ~ Ara 31, 2012

Stresten uzaklaşmanıza, rahatlamanıza ve vücudunuzun gerginliğini atmasına yardımcı olacak bir masajla yeni yıla keyifli ve huzur dolu bir başlangıç yapabilir, sevdiklerinize de hediye ederek bu keyfi yaşamalarını sağlayabilirsiniz. SANDA SPA’da uygulanan Crystal Massage, kuvvetli enerjiler yayan ve bu enerjileri olumlu yönde dengelemeye yardımcı olan değerli taşlar kullanılarak yapılıyor. Bu özel masajı deneyimleyerek kendinizi şımartabilir ya da sevdiklerinize armağan ederek yeni yıla yepyeni bir enerjiyle başlangıç yapmalarına yardımcı olabilirsiniz.

Yeni bir yıla giriş yapacağınız günlerde vücudunuzda yeniliği, huzuru ve rahatlığı hissetmenize, stresten uzaklaşmanıza yardımcı olacak, özel bir masaj arayışındaysanız ya da sevdiklerinize farklı ve unutulmayacak bir hediye vermek istiyorsanız SANDA SPA’da uygulanan Crystal Massage ideal bir alternatif olabilir. Bu benzersiz masaj ile kendinizi kısa bir tatil yapmış kadar iyi hissedebilir, Crystal Massage’ı, SANDA SPA’nın şık tasarımlı hediye çeki ile sevdiklerinize de armağan ederek onlara çok keyifli ve unutamayacakları bir yeni yıl hediyesi verebilirsiniz.

SANDA SPA’nın, eski çağlardan bugüne uzanan “kristal ile tedavi yöntemleri”nden esinlenerek hazırladığı Crystal Massage, kuvvetli enerjiler yayan ve bu enerjileri olumlu yönde dengelemeye yardımcı olan değerli taşlar kullanılarak uygulanıyor. Vücutta belirli noktalara yerleştirilen bu taşlar, stresi yok etmeye, bedendeki enerji düğümlerini ve negatif enerjiyi temizlemeye yardımcı olarak kişinin kendini “iyi” hissetmesine olanak tanıyor. Shiatsu, İsveç, Thai ve Lomi Lomi masajlarını kristal taş uygulamasıyla birleştiren Crystal Massage, vücudun tüm gerginliğini atmasına, beden ve ruhun denge ve ahenk içerisinde olmasına destek oluyor.

Balili terapistler tarafından uygulanan Crystal Massage, yağsız Shiatsu teknikleri ile başlıyor, daha sonra ise masaj yağları ve Thai masaj teknikleri ile devam ediyor. İsveç masajı ile kaslardaki gerilimin yok edilmesine yardımcı olunuyor ve son olarak Lomi Lomi ile yüz ve boyun bölgesindeki ağrıların giderilmesine yardımcı olunuyor. Vücuttaki enerji düğümlerine yerleştirilen kristal taşların ve SANDA SPA’ya özgü yağların iyileştirmeye yardımcı özelliği sayesinde 50 dakikalık terapi sonunda kasların gevşemesine, stresten arınmaya, baş ve sırt ağrılarından kurtulmaya yardımcı olunuyor.

Sevdiklerine bu masajı hediye etmek isteyenler için SANDA SPA’da cazip bir avantaj sunuluyor. Bir adet hediye çeki satın alınırsa 50 dakikalık Crystal Massage 165 TL yerine 145 TL, iki adet hediye çeki alınırsa 330 TL yerine 250 TL olarak fiyatlandırılıyor.

Sanda Spa-Etiler: 0212 352 25 00,
Sanda Spa-İstinye: 0212 367 20 60,
Sanda Spa-Trio: 0216 472 00 72.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT