Yılbaşında Tırnaklarınız Gümüş Frenchle Parlayacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşında Tırnaklarınız Gümüş Frenchle Parlayacak

Tarihler: 14 Aralık 2012 Cuma ~ 14 Şubat 2013 Perşembe

Firma: Golden Rose

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2012 ~ Şub 14, 2013

Golden Rose, son dönemde sezon modasına damgasını vuran trende öncülük etmeye devam ediyor. Yılbaşı gecesi tırnaklarını ön plana çıkarmak isteyenler için Golden Rose gümüş ve altın modasından yola çıkarak cool oje tasarımlarını tırnaklarınızla buluşturuyor. Bu sezonun en fazla ön plana çıkan altın ve gümüş tonları ile yılbaşı gecesinin yıldızı olmaya hazır olun.

Yılbaşı gecesi kıyafetiniz, makyajınız ve saç modelinizi tamamlayacak son dokunuş olarak Golden Rose Rich Color Oje’nin 35 numaralı siyah rengini ve Golden Rose Rich Color Oje’nin 20 numaralı gümüş rengini kullanarak yapacağınız Fransız Manikürü ile tablo tırnak modasına ayak uydurabilirsiniz. Dikkat çekici tırnaklarla ellerinizin aksesuarını tamamlayarak sofistike bir görünüme sahip olmak istiyorsanız, Golden Rose’un gümüş tonları ile yılbaşı gecesi mücevher görünümlü tırnaklara sahip olabilirsiniz.

Rengarenk Fransız Manikürü tarzlarının moda olduğu 2013 Kış sezonunda Golden Rose Rich Color Oje’nin 35 numaralı siyah rengini tüm tırnağınıza uygulayıp, uç kısımlarına tırnağınızın boyu kadar süreceğiniz Golden Rose Rich Color Oje’nin 20 numaralı gümüş rengi ile insanları şaşırtabilir, alışılmışın dışında olmasına rağmen yenilikleri takip eden kadınlar arasında yerinizi şimdiden alabilirsiniz.

Türkiye’nin her yerindeki Golden Rose Kiosk ve Shop’larından, parfümerilerden satın alabileceğiniz Golden Rose Rich Color Oje 2.50 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT