Yılın Annelerine Yılın Hediyeleri Philips’te

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılın Annelerine Yılın Hediyeleri Philips’te

Tarihler: 05 Mayıs 2014 Pazartesi ~ 11 Mayıs 2014 Pazar

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2014 ~ May 11, 2014

Anneler Günü’nde annenize alacağınız hediye ile hem ona olan sevginizi göstermek, hem de onun hayatını kolaylaştırmak isterseniz, Philips’in günün her anında annenize eşlik edecek indirimli ve sürprizli hediye alternatiflerine mutlaka göz atmalısınız.

Yılın en keyifli annesine: Çay bardağı seti hediyeli yeni Philips Çay Ustası
Philips’in Anneler Günü’ne özel çay bardağı seti hediyeli yeni Çay Ustası, siyah rengi ile mutfaklara şıklık katıyor. Kolay temizlenen filtresi ile annenizi hiç yormayacak bu çay makinesi, AutoKeepWarm fonksiyonu ile de çayı istenen süre boyunca sıcak tutuyor, çayı kontrol etme zahmetini ortadan kaldırıyor. 1700 Watt Philips Çay Ustası’nın, 1.9 litrelik geniş su ısıtıcısı bölümü bulunuyor. Özel tasarımıyla ve çay bardağı seti hediyesiyle annenizin çay keyfini tamamlayacak Philips Çay Ustası HD7301; 169,9 TL’den satışa sunuluyor.

Yılın en hamarat annesine: Isıya dayanıklı saklama kutusu hediyeli Philips Anneler Günü Ütüleri
Philips’in sevilen Azur Ütü serisi güçlü performansı sayesinde mükemmel sonuçlar sağlıyor. Üstelik şimdi Anneler gününe özel , ısıya dayanıklı saklama kutusu hediyeli... Isıya dayanıklı özel kutular, ütüyü sıcakken bile anında kaldırıp saklamaya imkan tanıyarak ütünün soğumasını bekleme derdine anneniz için son veriyor. Çizilmeye karşı dayanıklı ve kaygan SteamGlide tabanı ile Philips Azur Ütüler, ütü yapmayı en kolay hale getiriyor.

Zor kırışıklıklar ise Philips Azur Ütüler ile sorun olmaktan çıkıyor, annenize kendisi için daha çok enerji kalıyor. Philips GC4870’te bulunan İyonik Derin Buhar özelliği, en zor kırışıklıkları bile giderirken ütü, pamuklu ve keten gibi inatçı kumaşların daha derinlerine işleyen yüzde 50 daha küçük buhar parçacıkları üretiyor ve daha fazla hijyen sağlıyor.

Isıya dayanıklı özel kutu hediyeli Philips Azur Ütüleri’nin Anneler Günü’ne özel indirimli satış fiyatları; GC4845: 279,9TL, GC4860: 309,9 TL ve GC4870: 359,9 TL.

Philips Akıllı Kazanlı Ütüde Anneler Günü indirimi
Philips’in akıllı kazanlı ütüsü GC9245 de Anneler Günü için özel olarak indirimli... Akıllı Çip adı verilen ve ısı ayarını ortadan kaldıran bir teknolojiye sahip Philips Akıllı Ütü GC9245, ütünün tabanının her kumaş türü için en uygun sıcaklıkta kalmasını sağlarken, buharın da 6 barlık maksimum güçte kumaşa derinlemesine nüfuz etmesine imkan tanıyor. Bu şekilde anneniz için ısı ayarı yapma derdi ortadan kalkıyor, çok daha pratik ve hızlı bir ütü deneyimi başlıyor. Annenizin zamanı da kendine ve sevdiklerine kalıyor. Philips Akıllı Ütü GC9245, Anneler Günü’ne özel 749,90TL’lik özel indirimli fiyatıyla satışa sunuluyor.

Yılın en titiz annesine: Özel indirimiyle Philips PowerPro Active
nnenizin evde en çok vaktini alan ev işinin yer temizliği olduğunu düşünüyorsanız, ona yüksek emiş gücü ile kısa sürede mükemmel temizlik sonuçları sunan bir Philips PowerPro Active armağan edin.

Yüksek toz toplama kapasitesi ve kolay boşaltılabilir toz haznesi ile dikkat çeken ve Anneler Günü’ne özel indirimle satışa sunulan Philips PowerPro Active elektrikli süpürge, Power Cyclone 4 teknolojisinin sağladığı yüksek emiş gücüyle halı ve mobilyalar dahil olmak üzere tüm zeminlerde mükemmel temizlik sonuçları sağlıyor. Kolayca boşaltılan gelişmiş toz bölmesi, tozun dağılmasını engelliyor. Havayla tozu tek adımda ayıran PowerCyclone 4 teknolojisi sayesinde güçlü temizleme performansı sunan Philips PowerPro Active’in HEPA filtresi tozu ve kiri içeriye hapsediyor. Annenizin süpürgeye bakış açısını değiştirecek PowerPro Active, Anneler Günü’ne özel olarak 449,9 TL’den satışa sunuluyor.

Yılın en bakımlı ve güzel annesine Philips ActiveCare Saç Düzleştirici
Bakımlı ve sağlıklı saçları ile annenizin her zaman güzel görünmesini istiyorsanız ona mükemmel koruma ve mükemmel parlaklık sağlayan Philips ActiveCare Saç Düzleştirici armağan edebilirsiniz. ActiveCare’in pürüzsüz, ipeksi ve parlak saçlar için sahip olduğu seramik plakalar, ısıyı her yerde eşit dağıtarak saçın sağlığını koruyor. İyonik bakımı ile saçları elektriklendirmeyen ActiveCare, hassas Sonik titre?imlerle daha az zamanda harika sonuçlar yaratıyor. 229,90 TL’den satışa sunulan Philips ActiveCare Saç Düzleştirici ile annenize güzel görünümlü saçlar armağan edin.

Annelergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT