Yılın Son Gecesinde Liu Jo Etkisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılın Son Gecesinde Liu Jo Etkisi

Tarihler: 27 Kasım 2014 Perşembe ~ 01 Ocak 2015 Perşembe

Firma: Liu Jo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2014 ~ Oca 1, 2015

Modern feminenliğin arayışında Liu Jo’nun 2014 Sonbahar/Kış sezonu koleksiyonu sofistike ve pratik bir stilin detaylarla özgün bir zerafete erişen eserlerini sunuyor. Metropolitan female, Retro new look, Preppy folk olmak üzere 3 farklı temanın şekillendirdiği koleksiyonda yılbaşı gecesine özel parçalar da bulunuyor. Seride yer alan deri detaylı elbise ve pantolonlar, süet topuklu ayakkabılar, abiye çantalar, dantel detaylı mini tulumlar, leopar desenli parçalar feminen şıklık sunuyor.

Metropolitan Female

İlk temada odak noktası, erkeksi silüetlere feminen dokunuşlarla hayat veren, güven ve şehvet dolu, çağdaş kadınlar. Rock temasında bu yeni bakış açısıyla sezonun göz bebeği deri; elbiseler, pantolon ve eteklerde hayat buluyor ve metropolitan kıyafetlere, elegan ve seksi bir atıfta bulunuyor. Maskülen cazibe ve feminen güzellik ipeksi bir uyum içerisinde karışıyor ama kendi içinde yarattığı kontrastlarla göz alıcı etkisini de yükseltiyor. Hikayenin kuşkusuz baş kahramanı ise üstün bir terziliğe sahip maskülen ceketler oluyor. Tema için geliştirilen trikolar kapsamlı bir detaylar dizini içeriyor: piercingler, eko deriler, zımba ve metal fermuarlar basit ama dinamik silüetlere rock dokunuşları veriyor. Moher, alpaka yünü ve kaşmir gibi değerli iplikler bir arada harmanlanarak kaz ayağı, tüvit desenlere dönüşüyor. Anahtar parçalar yeni efektlerle beslenen üstler oluyor; lamine kaplamalar, uyumlu tonlarla yakalanan desenler, ve deri efektler. Mücevher düğmeler ve zengin düzenlemeler koleksiyona feminenlik ve göz alıcılık katıyor. Merak uyandırıcı ve sofistike siyah dokunuşların kar beyazıyla canlandırıldığı, şampanya ve pudra tonlarının gri tonlarla karışarak yarattığı yumuşak efekt, uçuk sarı tonlarından yakut kırmızılara uzanan bir renk paleti ortaya çıkarmaya yardımcı oluyor.

Retro New Look

Liu Jo stil elementleriyle uyumlu biçimde modern bir bakış açısıyla yeniden yaratılan vintage ambiyanslar bu koleksiyonun karakteristiğini oluşturuyor. Çizgileri iyi tanımlanmış geometriye sahip retro stillerdeki bon-ton elbiseler ilhamını 40’ların silüetlerinden alıyor. Narin silüetlerde belin ortaya çıkışı romantik silüetler için maksimum feminenliği yaratıyor. İnce belli kloş etekler, moher ve lurex karışımı üstlerin barındırdığı dikişli etkiler, karışık renkleri ve sivri uçları ortaya çıkartıyor. Narin silüetler üzerinde iyice düşünülmüş olan parçalarla uyum yakalıyor, ve yeni stiller oluşturuyor. Transparan payet ve boncuklar bu temanın üstünlüğünün bir simgesi oluyor. Renk paletinde ise kum rengi, pudra ve kahve, yeşilin farklı tonlarıyla karışıyor.

Preppy Folk

Farklı türlerin buluşması, işte bu cümle folk ilhamlı kapsül koleksiyonu en iyi şekilde açıklamaya yetiyor. Temayı en iyi temsil eden kıyafetler arasında, kaşmir ve çiçek desenleri ile zenginleştirilmiş trikolar var. Koleksiyonun başrol oyuncusu kesinlikle trikolar oluyor. Basic trikolar, arzu uyandırıcı jakar kumaşlar, melanj sayesinde dinamik ve yumuşak apreler, lurex ile beraber kullanılan çok renkli iplikler, moher ipliklerin alpaca yünü ile beraber kullanımıyla canlanıyor. Köşeli silüetler temaya şehirli bir dokunuş katıyor, ve modern görünümlere folk etkisi katıyor. Işıl ışıl metal süslemeler gümüş ve pas renklerinde. Temada vişneden kahve tonlarına uzanan kırmızı, ana renk kodu olarak yer alıyor.

Yılbaşı2015

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT