YKM Büyük Yaz İndirimi Başladı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi YKM Büyük Yaz İndirimi Başladı!

Tarihler: 09 Temmuz 2013 Salı ~ 09 Eylül 2013 Pazartesi

Firma: YKM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2013 ~ Eyl 9, 2013

Yazın renklerini gardırobuna taşımak ve stilini renklendirmek isteyenler YKM’lerde buluşuyor. YKM Büyük Yaz İndirimi, yüzlerce seçkin markanın Yaz koleksiyonlarında % 50’ye varan indirim fırsatları sunuyor.

Binlerce marka ve ürün seçeneğini bir arada sunan YKM Büyük Yaz İndirimi 2 Temmuz’da başladı. Kadın, erkek ve çocuk giyim, aktif spor, ayakkabı & aksesuar, kozmetik ve ev kategorilerinde yüzlerce seçkin markanın ürünlerini %50’ye varan indirim fırsatıyla müşterileriyle buluşturan YKM Büyük Yaz İndirimi, uygun ödeme koşullarıyla alışveriş keyfini arttırıyor. CardFinans’a özel 10’a varan taksit fırsatı, Büyük Yaz İndirimi boyunca YKM müşterilerini bekliyor.

Sezon trendlerini yansıtan desen ve tarzda en temel parçaları sunan YKM’lere uğramadan yazlık alışverişinizi tamamlamayın. Vakit kaybetmeden en yakın YKM mağazasına uğrayın, büyük fırsatlar sayesinde avantajlı alışverişin keyfini yaşayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT