Zamana Karşı Yarışan Boss Watches Grand Prix Koleksiyonu

Zamana Karşı Yarışan Boss Watches Grand Prix Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Zamana Karşı Yarışan Boss Watches Grand Prix Koleksiyonu

Tarihler: 24 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 24 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: Boss Watches

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2017 ~ Tem 24, 2017

Gürleyen motorlar, enerjik kalabalık, dans eden bayraklar ve gıcırdayan tekerlekler. Hepimiz Formula 1 Grand Prix’in heyecanlı atmosferine aşinayız. Boss saatleri, Formula 1 pilotluğunun temelinde yatan dikkat ve titizliği baz alarak; eşsiz ve sonsuz zarafete sahip Boss Grand Prix Koleksiyonu’nu yarattı. Dakiklik, rahatlık ve performans yeni koleksiyonun temel özellikleri arasında. Bu koleksiyon, kendi limitlerini zorlamaktan korkmayan ve ulaşılması güç hızlara erişen Grand Prix ailesinin cesaretlendirmesi sonucu el yapımı yarış eldivenlerinden ilham alınarak tasarlandı.

Cesur duruşunu her alanda sergileyebilenler için üretilen bu saat modeli, şehirli erkeğin en iyi arkadaşı olmaya aday. Grand Prix Koleksiyonu kendi içinde bulunan takometre ve kronograf sayesinde, sahibinin zamanı ve hızı elinde tutmasına destek oluyor. Saat; paslanmaz çelik, eskitilmiş ve parlak kasalar üzerine monte edildi. Özel deriden üretilmiş kayışı sayesinde bileklerinizde çarpıcı bir saat modeline sahip olmaya hazır olun…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT