Zarafet Topukların Üzerinde Yükseliyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Zarafet Topukların Üzerinde Yükseliyor!

Tarihler: 15 Mayıs 2014 Perşembe ~ 15 Temmuz 2014 Salı

Firma: Kemal Tanca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2014 ~ Tem 15, 2014

Kemal Tanca’nın yaz koleksiyonunda “zarafet” ön plana çıkıyor…

Ayakkabı modasının öncü markası Kemal Tanca, 2014 Yaz koleksiyonundaki topuklu ayakkabılarla zarif, modern ve stil sahibi kadınların vazgeçilmezi olacak.

Kadınlar topuklu ayakkabı giydiğinde kendini daha güzel, çekici ve güçlü hissediyor, kendine güveni artıyor. Dünya ayakkabı modasını yakından takip ederek, en moda tasarımları vitrinlerine taşıyan Kemal Tanca, zarif topukları ve bilekleri zarifçe saran feminen modelleri, şıklığından ödün vermeyenlerin beğenisine sunuyor.

Konfor ve şıklığın buluşma noktası Kemal Tanca’nın 2014 yaz koleksiyonunda zarafet ön plana çıkıyor. Yaz aylarının renklerini kaliteli tasarımlarla buluşturan Kemal Tanca’nın, birbirinden şık topuklu ayakkabı modelleri stil sahibi kadınları bekliyor.

Kemal Tanca, ayakkabı ve şıklığın ayrılmaz parçası aksesuarlara sahip olmayı isteyen herkesi, mağazalarına ve online alışveriş sitesi http://www.kemaltancashop.com.tr’ye davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT