Zen Aio ZN240 ile Hız ve Şıklık, Ev Kullanıcılarının Emrinde

Zen Aio ZN240 ile Hız ve Şıklık, Ev Kullanıcılarının Emrinde

Alışveriş Alışveriş Rehberi Zen Aio ZN240 ile Hız ve Şıklık, Ev Kullanıcılarının Emrinde

Tarihler: 28 Haziran 2016 Salı ~ 28 Ağustos 2016 Pazar

Firma: ASUS

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2016 ~ Ağu 28, 2016

Zen ZN240 hepsi-bir-arada bilgisayar, özellikle günlük hayatlarında hem yerden tasarruf etmek hem de yüksek performans almak isteyen ev kullanıcıları için oldukça cazip bir seçenek olarak dikkatleri üzerine topluyor.

ASUS, yeni Zen AiO ZN240 modeli ile monitör ve donanımları ince ve zarif kasasında bir araya getiren hepsi-bir-arada (AiO) bilgisayar ailesini genişletti.

Zen AiO Serisi’nin bu yeni modeli 23,8 inçlik Full HD bir ekrana sahip. Monitör ve donanımları yer aldığı tek kasa ustalıkla işlenmiş, şık tasarım ile dikkatleri üzerine çekerken kullanıcılara yerden de tasarruf sağlıyor. Buz Altını ve Kuartz Grisi renk seçenekleri ile gelen bilgisayarın ortasında yer alan dâhili stant ekranın en az çaba ile en iyi şekilde ayarlanmasını da mümkün hale getiriyor.

Hız ve şıklık, ev kullanıcılarının emrinde
Zen AiO ZN240, şık ve aynı zamanda hızlı bir bilgisayar kullanmak isteyen ev kullanıcıları için ideal bir bilgisayar olarak öne çıkıyor. 6. nesil Intel® Core™ i5 işlemci ile birlikte 4GB DDR4 belleğin güç verdiği bilgisayarda 2TB kapasitesinde bir sabit disk yer alıyor. Full HD ekranı ise NVIDIA® GeForce® 940MX ekran kartı ile oyun ve yüksek çözünürlüklü filmleri akıcı ve oldukça net bir şekilde kullanıcılara sunuyor.

I/O portları ile birçok cihazın bağlanabildiği bilgisayarda altı adet USB port, bir adet HDMI çıkışı ve bir adet ikisi-bir-arada kart okuyucu bulunuyor. Zen AiO ZN240 bilgisayarda kullanılan USB portlarından ikisi USB 3.1 Gen 2 Type-A portları olup bu sayede 10Gbps’ye varan hızda diğer cihazlarla bağlantı sağlanabiliyor. Bu da USB 2.0 bağlantısına kıyasla iki kat daha fazla hız anlamına geliyor.

Kişisel bulutunuzu yaratın
ASUS’un Zen AiO bilgisayarları diğer cihazlardan içerik oynatma konusunda oldukça başarılı bir performans da sergiliyor. ASUS ZenSync uygulaması sayesinde Zen AiO ZN240 ev kullanıcıları için bir bulut depolama merkezi olarak kullanılabiliyor. Böylece aile bireyleri birçok cihazda dosya ve verilerini düzenleyebiliyor ve bu içeriklere her yerden ulaşabiliyor. Eylül ayından itibaren Türkiye’de raflardaki yerini alacak Zen AiO ZN240 bilgisayarın tavsiye edilen satış fiyatı ise 4.249 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT