Zevkli Hediye Alternatiflerini Vitrinlerine Taşıyor!

Zevkli Hediye Alternatiflerini Vitrinlerine Taşıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Zevkli Hediye Alternatiflerini Vitrinlerine Taşıyor!

Tarihler: 05 Aralık 2017 Salı ~ 05 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: L’Occitane

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2017 ~ Şub 5, 2018

Fransa Provence’in en köklü ve efsane güzellik markası L’Occitane, yılbaşında müthiş zevkli hediye alternatiflerini vitrinlerine taşıyor!

Meyvemsi ve çiçeksi dokuların karışımı olan kiraz çiçeği Cherry Blossom serisi, yılbaşı küresiyle birlikte aralık ayı başında vitrinlerde yerini alıyor. Narin ve ferahlatıcı hissiyle sizi Fransa’nın kiraz ağaçlarıyla süslü tepelerine götürecek olan bu canlı koku aynı zamanda feminen bir ambiyans yaratıyor. Seyahat boyu el kremi, duş jeli, vücut kremi ile birlikte sunulan yılbaşı küresi size kışın ortasında yazı hissettirecek kadar mutluluk vermeye hazır. Fiyatı 56 TL.

Hugs&Kisses; her yıl olduğu gibi bu yıl da L’Occitane Severlerin favorilerinden biri olmaya aday. L’Occitane’ın efsane ürünlerinden oluşan geniş el kremi ve lip balm yelpazesinden dilediğiniz ikiliyle farklı ve eğlenceli Hugs&Kisses hediye setini oluşturmak sizin elinizde. Fiyatı 60 TL.

L’Occitane sevenlerin vazgeçemediği parfümlerden biri olan Arlésienne parfümü ilham perilerinin dilek ve arzularını yansıtmaya devam ediyor. Zengin çiçek kokularının ince zarafeti ve beyaz miskin sarmalayan kokusunun yanı sıra setle birlikte Cherry Blossom duş jeli, Peony Perfecting krem ve Arlesiénne el kremi sunuluyor. Fiyatı 79 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT