Zor Taranan Saçlara Özel Sprey

Zor Taranan Saçlara Özel Sprey

Alışveriş Alışveriş Rehberi Zor Taranan Saçlara Özel Sprey

Tarihler: 14 Kasım 2016 Pazartesi ~ 14 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: Ashley Joy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2016 ~ Oca 14, 2017

Saçları karışan çocuklar için her banyo serüveni tam anlamıyla bir savaşa dönüşür. Paraben içermeyen doğal formülü ile Ashley Joy Saç Bakım Spreyi, zor taranan saçların bakımını kolaylaştırıyor. Durulama gerektirmeyen bakım spreyini çocuklarınızın saçlarına hem ıslak hem de kuru iken uygulayabilirsiniz.

Ashley Joy Saç Bakım Spreyi, badem yağı ve buğday proteini ile zenginleştirilmiş özel formülüyle duştan sonra çocukların saçlarının kolay ve sorunsuz şekilde taranmasını sağlıyor. Saçları besleyerek kırılan saç uçlarının yeniden yapılanmasına yardımcı oluyor. Yoğun nemlendirme özelliği sayesinde elektriklenmeyi önleyen sprey, saçlara parlaklık ve yumuşaklık kazandırıyor. Ashley Joy Saç Bakım Spreyi yetişkinler için de saçların kolay şekil almasını ve fönün kalıcı olmasını sağlarken, ısı ve mekanik işlemlerin saça verdiği zararı engellemeye yardımcı oluyor. Paraben içermeyen bakım spreyi, durulama gerektirmiyor. Kişisel bakım markanız Ashley Joy ürünlerine Harvey Nichols, Brandroom, Lidyana.com ve makyajtrendi.com’dan ulaşılabiliyor.

Ashley Joy Saç Bakım Spreyi fiyatı: 250 ml 32.90

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT