3g´li, Android İşletim Sistemli, Dokunmatik Vodafone 845, Çok Yakında Türkiye´de!

Alışveriş Alışveriş 3g´li, Android İşletim Sistemli, Dokunmatik Vodafone 845, Çok Yakında Türkiye´de!

Tarihler: 11 Kasım 2010 Perşembe ~ 11 Aralık 2010 Cumartesi

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2010 ~ Ara 11, 2010

26 milyon kullanıcısı ile dünyanın en çok tercih edilen operatör markalı cep telefonlarını geliştiren Vodafone, Türkiye’de de kendi markasını taşıyan cep telefonlarını tüketicinin beğenisine sunmaya devam ediyor. Türkiye’de operatör markalı cep telefonlarını ilk kez piyasaya sunan Vodafone, çok yakında Android işletim sistemi yüklü dokunmatik Vodafone 845’i de uygun fiyatlarla tüketici ile buluşturuyor.

Dünya mobil iletişim lideri Vodafone, Türkiye’de ilklere imza atmaya devam ediyor. Vodafone, kendi markası ile ürettiği cep telefonlarını Türkiye’deki abonelerinin hizmetine sunan ilk operatör olmuştu. Vodafone şimdi de küresel mobil işletim sistemleri pazarındaki payını her geçen gün artıran Android’i kullanan Vodafone 845’i Türkiye’de piyasaya sunuyor.

Türk cep telefonu kullanıcılarının hem Android’i, hem de dokunmatik kullanım rahatlığını bir arada yaşayabileceği yeni Vodafone 845 gittiği her yere interneti de götürmek isteyenlerin yol arkadaşı olabilecek bir cihaz olarak öne çıkıyor. Android kullanan cihazlar arasında da uygun fiyatıyla dikkat çekmeye aday yeni Vodafone 845, dünya genelinde 26 milyon kullanıcının tercih ettiği Vodafone markalı cihazlar arasında da şık tasarımıyla ilgi görüyor.

Vodafone 845 şık ve ergonomik tasarımının yanında, 3.2 MP kamera, FM radyo, 2.8 inç ekran, 16 GB`a kadar genişletilebilen dahili depolama kapasitesi, Wi-Fi, Bluetooth, GPS/A-GPS, 5 saate kadar konuşma ve 270 saate kadar bekleme süresi gibi zengin teknik özellikler de sunuyor. 26 milyon kullanıcısı ile dünyanın en çok tercih edilen operatör markalı cep telefonlarını geliştiren Vodafone, Vodafone 845’i çok yakında Türkiye’nin dört bir yanında bulunan Vodafone Cep Merkezleri’nde satışa sunacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT