Arkadaş Arkadaşı Meksiya’ya Yolluyor..

Alışveriş Alışveriş Arkadaş Arkadaşı Meksiya’ya Yolluyor..

Tarihler: 24 Aralık 2009 Perşembe ~ 10 Ocak 2010 Pazar

Firma: Olmeca to Mexico

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2009 ~ Oca 10, 2010

Türkiye’nin bir numaralı tekila markası Olmeca, tekilanın anavatanı Meksika’ya bir kişiyi dijital elçisi olarak gönderiyor. Facebook’ta Arkadaş Arkadaş’ı Meksika’ya Yollar kampanyası kapsamında Olmeca to Mexico uygulaması ile düzenlediği yarışmanın birincisi, Türkiye’nin en iyi barmenleriyle birlikte Meksika’ya giderek Olmeca fabrikasını ziyaret edecek, gezecek, tozacak, yiyecek, içecek ve çok eğlenecek. Olmeca to Mexico uygulamasında arkadaşlarından en çok desteği alan, yani en çok arkadaşını toplayan kişi Olmeca’nın dijital elçisi olacak.

Turist değil Olmeca’nın elçisi seçiliyor
Olmeca’nın dijital elçisinin bir de görevi olacak. Meksika’ya gidecek dijital elçi Olmeca’nın hediye ettiği I-phone’u ile yolculuğu boyunca çektiği fotoğrafları, videoları internette anında paylaşacak, facebook, twitter ve friendfeed üzerinden mesajlarını yayınlayacak.

Elini çabuk tutan Meksika uçağını yakalar!
Pernod Ricard ve Bezoone işbirliğiyle başlatılan Arkadaş, Arkadaş’ı Meksika’ya Yollar kampanyası iki aşamadan oluşuyor. ‘Ön eleme’ ve ‘Final’ bölümleri bulunan kampanyanın ilk aşaması 31 Aralık 2009 tarihinde sona eriyor. Bu tarihe kadar en çok arkadaşını davet eden 10 kişi finale kalacak. 10 Ocak tarihine kadar sürecek final bölümünde finalistleri sadece arkadaşları değil uygulamaya giren herkes destekleyebilecek. Yarışmanın birincisi Facebook ve www.olmeca.com.tr üzerinden Olmeca’nın dijital elçisi olarak ilan edilecek.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT