`Asi Şehirli` Nissan Qashqai! Şaşırtmaya Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş `Asi Şehirli` Nissan Qashqai! Şaşırtmaya Devam Ediyor

Tarihler: 16 Mart 2009 Pazartesi ~ 18 Mart 2009 Çarşamba

Firma: Nissan Qashqai

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2009 ~ Mar 18, 2009
“Asi Şehirli” Nissan Qashqai! Şaşırtmaya Devam Ediyor
Hızlı şehir hayatını sevip, hafta sonu rahatlamak için doğaya veya şehirdışına kaçanlara, dinamik ve renkli bir yaşam sürenlere, sıra dışı ve prestijli bir otomobil arayanlara yönelik tasarlanan Nissan Qashqai, ekonomik bütçeleri zorlayan 4x4 SUV’ lara alternatif olarak 43.990TL’ den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Herkesin sahip olmak istediği 4x4’ler yükselen döviz kurları nedeniyle tüketicilerin alım gücünü giderek zorluyor. Yüksek yakıt tüketimleri ve vergi tutarları tüketicileri artık bu araçlara alternatif olan Nissan Qashqai gibi Crossover segmentindeki daha ekonomik araçlara yönlendiriyor. Crossover tasarım anlayışının 4x4 görünümünü yansıtması, daha küçük motor hacimleriyle şehrin hareketli yaşantısında ekonomik yolculuk imkânı sağlaması bu alana kayışın sebepleri arasında. İşte bu noktada Nissan Qashqai ön plana çıkıyor ve çok farklı müşteri grupları ile buluşuyor.

Şehir yaşantısında hayata tepeden bakma duygusuna ulaşmanın en mantıklı yolu bir Qashqai’ ye sahip olmaktan geçiyor. Farklılaşmak, sıradanlıktan kurtulmak gibi duyguları doyasıya yaşatacak bu Crossover, kent sokaklarına meydan okuyan tarzı ile “Asi Şehirli” olarak anılmayı kesinlikle hak ediyor. Qashqai aynı zamanda Euro NCAP’ten tarihinin en yüksek puanı ile aldığı 5 yıldızlı skoruyla hem sizin hem de aileniz için güvenebileceğiniz bir araç olarak rakiplerinden ayrışarak, yepyeni bir trend olma yolunda ilerliyor.

www.nissan.com.tr


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT