`Bohem` Geliyor

Tarihler: 13 Nisan 2010 Salı ~ 13 Mayıs 2010 Perşembe

Firma: Bohem

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2010 ~ May 13, 2010
‘BOHEM’ GELİYOR!
YENİ BİR GRUPLA TANIŞMAYA HAZIR OLUN! 21 NİSAN’DA BİLDİĞİNİZ HER ŞEYİ UNUTUP BOHEM’E AÇIN KENDİNİZİ!
İDDİALIYIZ; ‘BOHEM’ MÜZİĞE BAKIŞ AÇINIZI DEĞİŞTİRECEK!

‘Herkes aynı, tüm müzikler birbirine benziyor’ ‘İzlediğimiz her klip birilerinden, bir yerlerden alıntı gibi duruyor’ ‘Tüm gruplar cover parçalarla öne çıkıyor, yaratıcılık sıfır!’
Eğer siz de böyle düşünüyorsanız o zaman siz de bir ‘Bohem’siniz ve 4 kişiden oluşan gerçek ‘Bohem’le tanışmaya hazırsınız!

Meraklandınız değil mi? Kim bu ‘Bohem’ler diyorsunuz! 16 Nisan’da hepsiyle tanışacaksınız ama önce biraz olsun merakınızı gidermek istiyoruz.

Müzik yolculuklarına 10 yıl önce başlayan Bohem, Bulut Bostancı ve Burak Saltan`ın 2007 yılında yaptıkları çalışmaların ve sahne deneyimlerinin meyvelerini toplamaya başladı. Bu süre zarfında çeşitli isimler altında gruplar kurup, İstanbul ve çevresinde sahne çalışmaları yapıp, festivallere ve önemli konserlere katıldılar..

2007 yılına gelindiğinde, yıllar süren birikimlerini Emrah Demiralp ve Ulaş Engin`in de katılımlarıyla hayata geçirmeye karar verdiler. Bu 10 yıllık süre zarfında yazdıkları şarkıları zorlu bir elemeden geçirerek grubun kendi adını taşıyan "Bohem" isimli albümde topladılar.
2008 yılının ilk aylarında başlayan kayıt süreci, 2009 yılının yaz aylarında tamamlandı. Kayıt süreci tamamlandıktan sonra kendilerini her konuda destekleyen Angora Müzik Yapım şirketiyle anlaştılar.
Albümün mixing-mastering aşamalarında, dünya standartlarındaki müzikaliteyi yakalamak için Türkiye`nin önde gelen ses mühendisleri Barış Büyük ve Suat Durmuş`la çalışmaya karar verdiler. Albümde grubun kimliğini ve farklılığını en iyi yansıtan "Sevmeyelim mi?’isimli şarkıya bir video klip çektiler.

Klibin yönetmenliğini Kemal Başbuğ yaptı.Albüm 21 Nisan 2010 Çarşamba günü tüm müzik marketlerdeki yerini alacak.. Bir Transeksüelin aşık olduğu kız tarafından aldatılınca normal hayat geçişini ve ihanetini konu alan klip gösterildiği kanallarda ve haber bültenlerinde çok ses getirecek.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT