`Dondurmam Gaynak`ın Müzikleri Baba Zula`dan

Alışveriş Alışveriş `Dondurmam Gaynak`ın Müzikleri Baba Zula`dan

Tarihler: 26 Nisan 2006 Çarşamba ~ 30 Nisan 2006 Pazar

Firma: Müzik Marketler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 26, 2006 ~ Nis 30, 2006
“DONDURMAM GAYMAK”IN MÜZİKLERİ BABA ZULA’DAN...

Muğla halkı toplandı, kendi senaryosunu yazdı, kendi filminde oynadı, kendi filmini yönetti ve kendi müziğini yaptı...25. İstanbul Film Festivali’nde jüri özel ödülünü şehre getirdi...

Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yaptığı daha vizyona girmeden İstanbul Film Festivali’nde “Özel Jüri Ödülü”nü alarak yılın en çok konuşulacak yerli filmi olmaya aday “Dondurmam Gaymak”ın orijinal film müzikleri albümü Rh Pozitif Müzik Yapım & Rh Pozitif Publishing işbirliği ile 21 Nisan’da müzik marketlerde yerini alıyor.

Film için yapılan özgün müzikler oyun havalarına getirdikleri farklı ve eğlenceli yorumlarıyla müzikseverlerin yakından tanıdığı Baba Zula imzalı. Daha önce Tabutta Rövaşata, Dokuz filmlerinin müziklerini de yapan Baba Zula Fatih Akın’ın “İstanbul Hatırası” filminde yer almıştı.

23 kısa parçanın yer aldığı albümde Baba Zula’nın film için besteledikleri parçaların yanısıra “Ula Mahalli Sanatçıları”nın katılımı müziğe renk katıyor...Filmden diyaloglara da yer veren soundtrack’de Oral Günüç, Hakkı Bulut, Kırıka’nın da parçalarına yer veriliyor.

“Dondurmam Gaymak” Muğla’dan bir hikayeyle yola çıkan, küçük bir dondurmacının büyük markalara karşı hayatta kalma mücadelesini komik bir dille anlatan gerek Muğla halkından oluşan oyuncuları gerekse özgün müziği ile tepeden tırnağa “sahici” bir film...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT