Konforlu Bir Uyku İçin Her Şey Tchibo´da

Alışveriş Alışveriş Konforlu Bir Uyku İçin Her Şey Tchibo´da

Tarihler: 04 Kasım 2010 Perşembe ~ 04 Aralık 2010 Cumartesi

Firma: Tchibo Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2010 ~ Ara 4, 2010

Havaların soğuduğu bu günlerde Tchibo şık, kullanışlı ve pratik dekorasyon ürünleriyle evlerde farklı bir hava estirirken, konforlu ürünleriyle keyifli uykular vaad ediyor. Tchibo’nun yeni teması “Konforlu Uykular” 1 Kasım Pazartesi’den itibaren tchibo.com.tr internet mağazasında, 3 Kasım Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo’larda satışa sunuluyor.

Tarz sahibi evlere yakışacak öneriler sunan Tchibo’nun yeni temasında; nevresim takımları, yastık ve çarşaflar, fazla eşyalara yer açacak askı ve dolaplar, minik dokunuşlarla evleri aydınlatacak mum setleri ve ışıldayan dallar ön plana çıkıyor. Yeni temada, ısıtıcı yastık, evlere farklı bir hava katan yolluk ve halılar, zaman ayarlı ilaç kutusu, tüm ilaçları bir arada tutan ecza dolabı ve elektrikli ısıtma yastığı dikkat çekiyor.

“Konforlu Uykular” Temasından Bazı Ürünler
Çift Taraflı Peluş Battaniye:
Her yanım sıcacık! Sadece huzur arayanlar için kusursuz bir alternatif. İki tarafı yumuşacık peluş olan battaniyenin altında saatlerce keyif yapabilirsiniz. Dolguyu sabitleyen dikişe ve şerit deri görünümlü kenarlara sahip battaniye %100 polyester ve 40 derecede yıkanabilir. Boyutları yaklaşık 200 x 150 cm’dir. 1 tarafı kırmızı - diğeri turuncu renkte ve 1 tarafı açık kahve diğeri kahve renkte olmak üzere 2 renkte sunulur.
Isıtıcı Yastık: Isı terapisi! Boyun, sırt ve omuz bölgelerinde hedefe yönelik kullanım. Düğmeye bastığınızda sıcaklık verir. 3 ısı kademeli ve aşırı ısınma korumalıdır. Elastik karın kayışı ve yaka cırt bantı sayesinde mükemmel duruş sağlar. Süper yumuşak ve hava alan dokusu ile krem renkte kılıf %100 polyesterdir (microfaser). Kılıf, 40 derecede yıkanabilir, yastık ise elde yıkanabilir. Yaklaşık 68 x 41 cm’dir. Ekstra uzun kablo yaklaşık 260 cm’dir.
Nevresim Takımı: Yumuşacık dokunuş! Kış ayları için mükemmel bir nevresim. Yumuşak ve düz yapısıyla rahatlık, cilt dostu ve emici dokusuyla sağlıklı kullanım sağlar. %100 pamuk ve düğmeli 2 parça nevresim takımı 60 derecede yıkanabilir. Kırmızı kareli ve kahverengi kareli standart boy nevresim yaklaşık 135 x 200 cm, 1 adet yastık kılıfı ise yaklaşık 70 x 90 cm’dir. Kırmızı kareli ve kahverengi kareli, büyük boy nevresim yaklaşık 200 x 200 cm, 2 adet yastık kılıfı ise yaklaşık 70 x 90 cm’dir.
Bayan Pijama: İyi uykular! Tazelik hissi veren ve yumuşak, yüksek giyim konforu sağlayan saf pamuk-flanel pijamalar özellikle hafiflik duygusu verir. Üst kısmı tam düğmeli ve göğüs cepli, pantolonu lastikli ve bağlama bantlıdır. Kollar ve paçalar saten şeritlidir. Kırmızı, ekru, kahverengi çizgili %100 pamuk pijamalar, 40 derecede yıkanabilir. 36/38, 40/42, 44/46 ve 48/50 beden seçenekleri ile 2 parça set halinde sunulur.
Polar Ev Ayakkabısı: Soğuk ayaklara elveda! Ayaklarınızı ısıtmak için hem çok sevimli, hem de işlevsel bir seçenek. Çıkabilen üzüm çekirdeği dolgu ayrıca ısıtılabilir ve ayak şekline uyum sağlar. Tüm ayağa eşit ısı verir. Saten bantlı ve muhafaza torbası dahil 1 çifttir. Çoraplar 40 derecede yıkanabilir. Lacivert renkteki polar ev ayakkabısı, 35-38 ve 39-42 numara seçenekleri ile sunulur.
Quartz Çalar Saat: Aman geç kalmayın! Günaydın güzel gün! Sessiz ilerleyen göstergeleri ve çizilmez mineral camıyla baş ucunuza çok yakışacak çalar saat, parlak kromlu dış yüzeye ve beyaz lakeli iç kadrana sahiptir. Çapı yaklaşık 10 cm’dir. Pili dahildir.
Jersey Nevresim Takımı: Yataktan çıkmak istemeyeceksiniz! Yumuşak ve tazelik veren yapısıyla muhteşem bir his uyandıran rüya gibi nevresimler, cilt dostu ve emici. Fermuarlı ve ütü istemeyen yapısıyla pratik ev hanımlarının işini son derece kolaylaştırır. %100 pamuk 2 parça nevresim takımı 60 derecede yıkanabilir. Kırmızı çizgili ve kahverengi çizgili standart boy nevresim yaklaşık 135 x 200 cm, yastık kılıfı ise yaklaşık 70 x 90 cm’dir. Kırmızı çizgili ve kahverengi çizgili büyük boy nevresim yaklaşık 200 x 200 cm, 2 adet yastık kılıfı ise yaklaşık 70 x 90 cm’dir.
Jersey Çarşaf: Rahatlığı hissedin! Cilt dostu saf pamuk dokusuyla bu çarşaf vazgeçilmeziniz olacak. Jersey çarşaf yumuşak, tazelik hissi veren, özellikle emici yapısıyla sizi sağlıklı ve konforlu bir uykuya kavuşturur. Tam kenar lastiğiyle kolay geçirme ve kusursuz duruş sağlayan çarşaf, %100 pamuktur ve 60 derecede yıkanabilir. Standart boy çarşaf yaklaşık 90 x 190 cm’den, 100 x 200 cm’e kadar olan yataklara uyumludur. Kırmızı, Kahverengi, büyük boy çarşaf yaklaşık 140 x 200 cm’den, 160 x 200 cm’e kadar olan yataklara uyumludur.
Erkek Pijama: Geceleri ev şıklığı! Cilt dostu saf pamuk yapılı pijama daima sıcak tutar. Uzun kollu tişörtü yumuşaktır ve yaka kısmı düğmelidir. Pantolon ise yumuşak ısıtıcı pamuk-flanelden üretilmiştir. Aynı zamanda beli lastikli, gizli düğmelidir. Ön giriş ve arka cebe sahiptir. %100 pamuk dokulu pijama 40 derecede yıkanabilir. Üstü kahverengi, pantolonu kahve, ekru, kırmızı renkte karelidir. 48/50, 52/54 ve 56/58 beden seçenekleri ile 2 parça set halinde sunulur.
Erkek Terlik: Ayaklara iyi bakalım! Ayaklarınıza bir iyilik yapın! Sizi gerçek rahatlığa kavuşturacak bu terliklerden mutlaka edinin. Visko elastik köpükten tabanı ile optimal baskıyı azaltan terlikler, vücut ısısı ve ağırlığı ile ayağın şekline uyum sağlar. Yüksek giyim konforu sağlayan yumuşak astara, deri görünümlü esnek yürüme tabanına sahiptir. %50 pamuk, %50 polyester yapılı terliğin astarı da %100 polyesterdir. Yürüme tabanı %100 PU’dur. Kahverengi terlik, 40/41, 42/43 ve 44/45 numara seçenekleri ile sunulur.
Dekoratif Sehpa: Mini yardımcınız! Çok yönlü özelliği, pratik ve dekoratif kullanımıyla evlerinize şıklık katar! 3 farklı kullanım imkanıyla her şekilde kullanışlıdır. Üst yüzeyi melamin reçine kaplamadır. Kalınlığı yaklaşık 3 cm’dir. Beyaz ve kahverengi sehpa’nın yüksekliği yaklaşık 36 veya 62 cm, derinliği yaklaşık 36 cm’dir. 6 zemin koruyucu silikon yastığa sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT