`Nike Total 90 Aerow II` Bu Sene de Mavi Rengiyle Peşinden Koşturacak

Alışveriş Alışveriş `Nike Total 90 Aerow II` Bu Sene de Mavi Rengiyle Peşinden Koşturacak

Tarihler: 14 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 16 Ağustos 2006 Çarşamba

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2006 ~ Ağu 16, 2006
YENİ TOPLARI GELDİ!
“NIKE TOTAL 90 AEROW II” BU SENE DE MAVİ RENGİYLE PEŞİNDEN KOŞTURACAK

Nike’ın üstün teknolojik özelliklere sahip futbol topu “Total 90 Aerow” yeni mavi rengi ve üzerindeki Turkcell Süper Lig logosuyla bu sene de tüm futbolcuları peşinden koşturarak kalecilere zor anlar yaşatacak. Yeni Total 90 Aerow’un geçen sezonki toptan tek farkı, mavi rengi. Aerow Ball, hız, hedefe doğru varış, havada doğru gidiş ve dizayn özellikleri ile dünyada bugün kullanılan futbol topları arasında hedefe en hızlı ve en doğru ulaşan futbol topu olma özelliğini taşıyor.

FIFA tarafından kabul edilip onaylanan Türkcell Süper Lig’in resmi topu Nike “Total 90 Aerow II”, yenilenmiş rengi ve üzerindeki “Türkcell Süper Lig” logosuyla bu sezon da adından sıkça söz ettirecek. Beyaz mavi renkli Total 90 Aerow II, içerdiği ileri teknoloji ile her vuruşta hedefe kilitleniyor ve hızlı bir şekilde hedefi 12’den vuruyor.

İspanya, İngiltere, Sırbistan ve Türkiye futbol liginin resmi maç topu olan “Nike Total 90 Aerow II” Manchester United, Arsenal ve Barcelona gibi dünyanın en büyük futbol kulüpleri tarafından da pek çok futbol karşılaşmasında kullanıliyor.

Nike’ın futbol topu “Total 90 Aerow II”, üretiminde kullanılan üstün teknikler sayesinde hız, hedefe doğru varış, havada doğru gidiş ve dizayn özellikleri ile dünyada bugün kullanılan futbol topları arasında hedefe en hızlı ve en doğru ulaşan futbol topu olma özelliğini taşıyor.

“Total 90 Aerow II” teknolojisi
Hız ve sürekliliğini sağlayan altı katlı dış yüzey kaplaması, yapımında kullanılan Nike patentli “Geo Technology” ve yeni oluşturulan dış kaplama maddesinin özellikleri, Total 90 Aerow’a çok uzak mesafelere yapılan vuruşlarda bile hedeften şaşmayan aerodinamik bir üstünlük sağlıyor. Ayrıca, “Total 90 Aerow”, sahip olduğu mükemmel tasarımın özelliği nedeniyle çok belirgin bir görünüm taşıyor ve sahanın her köşesinde, havada iken dahi hem oyuncular hem de seyirciler tarafından rahatlıkla takip edilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT