Numara Taşımanın 2. Yılında Da Liderliğini Koruyan Vodafone’dan Herkese Konuştuğu Kadarı Hediye

Alışveriş Alışveriş Numara Taşımanın 2. Yılında Da Liderliğini Koruyan Vodafone’dan Herkese Konuştuğu Kadarı Hediye

Tarihler: 30 Kasım 2010 Salı ~ 15 Aralık 2010 Çarşamba

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2010 ~ Ara 15, 2010

Numara taşımada ilk yılı en fazla numara taşınan operatör olarak tamamlayan Vodafone, güvenilir kapsama kalitesi ve sunduğu avantajlı fiyatlarla numara taşınabilirliğinin ikinci yılında da yine zirvede yer aldı. 2008 yılından bu yana kendisine 8 milyonu aşkın numaranın taşındığı Vodafone, bu başarısını aboneleriyle kutluyor. Vodafone’un kampanyasına katılanlar 15 Kasım-15 Aralık arasında konuştukları kadarını, 16 Aralık-31 Aralık arasında ise her yöne konuşmalarında harcayabilecek.

Dünya mobil iletişim lideri Vodafone, numara taşınabilirliğinin uygulamaya girmesinin ikinci yılında da en çok numara taşınan operatör oldu. Güvenilir kapsama kalitesi ve sunduğu avantajlı fiyatlarla, numarasını taşıyan sekiz milyonu aşkın kullanıcının tercihi olmayı başaran Vodafone’un net numara kazanımı ise 1,7 milyon olarak gerçekleşerek bu alanda da liderliği yakaladı. Numara taşınabilirliğinin ikinci yılında da en çok numara taşınan operatör olmayı başaran Vodafone Türkiye, bu başarıyı “Kazandıran Dakikalar” kampanyasıyla aboneleriyle kutluyor. 15 Kasım-15 Aralık 2010 tarihlerini kampanyaya katılan Vodafone aboneleri, bu süre zarfında konuştukları kadarını hediye olarak kazanıyor. Kampanyaya katılanlar kazandıkları dakikaları 16-31 Aralık tarihleri arasında Her Yöne konuşmaları için kullanabiliyor. Faturalı hat sahipleri HEDIYE yazıp 3010`a, faturasız hat sahipleri ise HEDIYE yazıp 5757’ye kısa mesaj göndererek kampanyaya katılabiliyor (kampanyaya katılım 1 SMS olarak ücretlendiriliyor).

Vodafone Türkiye ailesinin yeni üyeleriyle toplam abone sayısı 16,5 milyona ulaşırken, faturalı abone sayısı da yüzde 67 oranında büyüyerek 3,6 milyona ulaştı. İkinci mali çeyrekte servis gelirlerini yüzde 29,5 oranında yükselten Vodafone Türkiye, bir önceki mali yılın aynı dönemine oranla data gelirlerini yüzde 99 oranında artırdı. Hem Vodafone Group Avrupa Bölgesi’nin, hem de Türkiye mobil iletişim pazarının en hızlı büyüyen operatörü olarak pazardaki konumunu güçlendirirken, tüm bu başarılarını aboneleriyle birlikte kutluyor.

Mobil iletişim pazarında, numara taşımanın ikinci yıldönümünü ile ilgili konuşan Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şunları söyledi: “Numara taşıma uygulamasının başlamasından bu yana Vodafone’un sunduğu hizmet ve tarifeleri tercih ederek Vodafone’a taşınan numara sayısı 8 milyonu buldu. Böylece, Vodafone numara taşımada en çok tercih edilen mobil operatör unvanını pekiştirdi. Bize bu başarıyı getiren abonelerimize, numara taşımanın yıldönümünde küçük bir jest yapmak istedik. 1 ay boyunca konuştukları kadarını onlara hediye etmeye karar verdik. Bu başarı bugün 16.5 milyon kişiye ulaşan Vodafone ailesinin başarısıdır. Mutlu abone sayımızı katlayarak arttırmaya ve onlara hak ettikleri şekilde en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT