`Oyuncu` işbirliğinden en küçük çocuklar için Volvo otomobilleri doğuyor

Alışveriş Alışveriş `Oyuncu` işbirliğinden en küçük çocuklar için Volvo otomobilleri doğuyor

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 03 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Volvo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 3, 2008
`Oyuncu` işbirliğinden en küçük çocuklar için Volvo otomobilleri doğuyor
Volvo Cars ve oyuncak üreticisi Viking Toys `oyuncu` bir işbirliğinin bildiriminde bulundular: Ailelerin en küçük bireyleri için Volvo otomobilleri üretecekler. Volvo XC90, XC70 ve C30`un oyuncak versiyonları klasik sarı, yeşil, kırmızı ve mavi renklerde yumuşak, güvenli ve dayanıklı plastikten üretilecek.

Günümüzde Volvo Cars`ın her yeni model lansmanında bu modelin bir de farklı boyutlarda maketini üretmesi alışılagelmiştir. Ancak bunlar koleksiyon parçasıdır, oyuncak değil. Bugüne kadar daha küçük çocuklar için Volvo otomobillerinin oyuncak versiyonları hiç olmamıştı.
Volvo Cars tarafından kendisine böyle bir taleple gidilen Viking Toys CEO`su Gösta Kjellme bu fikri çok beğendi ve hemen geliştirme çalışmasını başlattı. Firmanın tasarımcısı Björn Alskog`a Volvo XC90 ile XC70`i tipik Viking Toys stilinde tasarlama görevi verildi. Ancak Volvo C30`un Viking Toys versiyonu ise Volvo Cars`da C30`un efsanevi dizaynından sorumlu Simon Lamarre tarafından tasarlandı.

Volvo Cars`da maket otomobil lisansından sorumlu Pontus Berger şöyle söylüyor: "Günümüzde birçok çocuk evlerinde ve kreşlerde Viking Toys`un oyuncak otomobillerini tanıyor ve oynuyorlar. Böylelikle bu çok iyi üretilmiş ürünleri hatasız bir Volvo tasarımıyla sunuyor olabilmek bizim için daha da keyifli oluyor."

Viking Toys`un konsepti 1 yaş ve üstü çocuklar için yumuşak, güvenli ve yüksek kalitede arabalar üretmek. Ürünler o kadar güvenli olmalıdır ki çocukların bunları parçalara ayırıp ağızlarına atabilmeleri mümkün olmamalıdır. Malzemelerin hiçbiri zararlı kimyasal içermemektedir.
Viking Toys`un oyuncak otomobilleri 50 ülkede satılıyor ve 35 yıldır piyasada yer alıyor. Şirket yılda 3,5-4 milyon araba üretiyor. Oyuncak mağazalarının yanısıra çok sayıda yuva da Viking Toys arabalarını satın almaktadır.
Volvo oyuncak otomobillerinin satışına ise Kasım-Aralık aylarında başlanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT