“Rider” Terlikler Sınırsız Hareket İmkanı Sunuyor!

Alışveriş Alışveriş “Rider” Terlikler Sınırsız Hareket İmkanı Sunuyor!

Tarihler: 28 Mayıs 2012 Pazartesi ~ 28 Temmuz 2012 Cumartesi

Firma: Twigy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2012 ~ Tem 28, 2012

Brezilya’nın en gözde terlik markası Rider, özenle tasarlanan modelleriyle ayaklara hareket özgürlüğü sağlarken, geri dönüşümlü özelliğiyle de doğayı koruyor.

Türkiye’nin sevilen terlik markası Twigy tarafından Türkiye’de satışa sunulan, konforu, dayanıklılığı ve teknolojisiyle ön plana çıkan Rider, 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, ayaklara sınırsız hareket özgürlüğü sağlıyor.

Ayakkabıyla ayak arasında oluşan boşluğu ortadan kaldıran kusursuz bir kavrayış ve sportif bir görünüm sunan Rider parmak arası terlik ve sandaletler, farklı ayak şekillerine çözüm sunuyor. Rider terlikler çevreye duyarlı yapısı ve %30 geri dönüşebilir özelliğiyle de doğayı sevenlerin vazgeçilmezi oluyor. Fuşya, mavi ve turuncu renk seçenekleriyle sezon modasını yansıtan tasarımlar, sportif şık görünmekten hoşlanan kadınların beğenisini topluyor.

Plajlarda da görüntüsünden ödün vermeyen erkekler içinse hem konforu hem şıklığı bir arada sunan Rider, ekstrem sporların da vazgeçilmez ürünü oluyor. Sportif şıklığı benimseyen ve ayakkabıda performansı ön planda tutanlar, özel Amazon reçineleri ve pvc karışımından elde edilen malzemeyle üretilen bu terliklerle uzun vadede ayak sağlığını koruyor.

Tüm ürünler Twigy mağazaları, Ayakkabı Dünyası, Boyner ve www.twigy.com’dan alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT