012 Benetton Bebekleri El Öpmeye Hazır!

Alışveriş Alışveriş 012 Benetton Bebekleri El Öpmeye Hazır!

Tarihler: 14 Eylül 2009 Pazartesi ~ 14 Ekim 2009 Çarşamba

Firma: Benetton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2009 ~ Eki 14, 2009
012 Benetton Bebekleri El Öpmeye Hazır!

012 Benetton’da bebek bayramı başladı!.. 012’nin 2009 Sonbahar-Kış Newborn Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden şık ve şirin ürünlerle, bebekler bayramda el öpmeye hazırlanıyor. Kızlarda pembe, mor, kırmızı; erkeklerde mavi, yeşil, turuncu tonlarının hakim olduğu şehirli bir şıklık sunan koleksiyonda, süslü detaylarla zenginleştirilmiş, yumuşak dokunuşlu kumaşlarla üretilen modeller bulunuyor.

Gelenekselliği modayla birleştiren beyaz, pembe ve uçuk mavi bebek çamaşırlarının da yer aldığı koleksiyonda, canlı renklerin şık detaylarla birleştiği modeller göze çarpıyor. Kız bebekler için kadife mini etekler ve pantolonlar, pötikareli jile elbiseler, zarif çiçek desenli hırkalar, şık küçük montlar ve anoraklar dikkat çekiyor. Kargo pantolon tarzı jean’ler, esprili tişört ve içlikler, mevsimlik montlar, kullanışlı anoraklar ve gösterişli tulumlar ise erkek bebeklerin şıklığını tamamlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT