10 Yıl Garantili Bir Teknoloji Harikası “Vorticity”

Alışveriş Alışveriş 10 Yıl Garantili Bir Teknoloji Harikası “Vorticity”

Tarihler: 28 Mart 2012 Çarşamba ~ 28 Mayıs 2012 Pazartesi

Firma: Morphy Richards

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2012 ~ May 28, 2012

Morphy Richards’ın elektrikli süpürge teknolojisinde devrim yaratan ürünü Vorticity bir yeniliğe daha imza atıyor. Türkiye’de ilk defa tüketicilerine “10 yıl motor garantisi” veren ürün, temizlikte olduğu gibi tüketici memnuniyetinde de yeni bir dönem başlatıyor. Üstelik nisan ayına özel 799 TL yerine 549 TL.

Zemin başlığında tam 22 adet burgaca sahip ‘Vorticity’ siklon teknolojisi ile müthiş bir emiş gücü yaratıyor ve yüzeylerin en ince girintilerindeki kirleri bile çekip alıyor.

Vorticity’nin bir başka önemli ve eşsiz özelliği ise çift hazneye sahip oluşu. Birinci haznede iri tanecikli kirler toplanıyor ve tozlar ikinci haneye geçerken süzülerek ince toz zerrecikleri haline getiriliyor. İnce toz zerrecikleri ikinci hazneden temiz hava olarak dışarı çıkıyor böylece Vorticity ortamın havasının temizlik sırasında olumsuz etkilenmemesi sağlanıyor.

İngiliz alerji kurumu onaylı, hepa filtresi sayesinde anti alerjik özelliğe sahip ‘Vorticity’ tüm yüzeyler için tek başlık kullanmasıyla da inanılmaz pratik. Ayrıca mekanik parçası olmadığı için bakım gerektirmiyor.

Kolay ve etkili bir şekilde insan ve hayvan tüylerini temizleyebilen süpürgenin ayrıca azaltılmış gürültü düzeyi ayarı da var. Tek seferde boşaltım özelliği, sap üzerinde alet saklama, Hepa 13 antibakteriyel egzost filtresi, 2 litre kapasiteye sahip.

Süpürge başlığı, dar aralık aparatı ve toz fırçası ile birlikte satılan Vorticitiy’i nisan ayına özel fiyatıyla tüm Media Markt ve Saturn mağaza zincirlerinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT