14 Şubat için Şık Bir Seçenek: Ramsey London

Alışveriş Alışveriş 14 Şubat için Şık Bir Seçenek: Ramsey London

Tarihler: 01 Şubat 2005 Salı ~ 14 Şubat 2005 Pazartesi

Firma: Ramsey London

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2005 ~ Şub 14, 2005
14 ŞUBAT İÇİN ŞIK BİR SEÇENEK; RAMSEY LONDON

Kendine güvenen, farklı erkeğin markası RAMSEY LONDON, 2005 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde bayanların işini kolaylaştırıyor.

Kaliteli ürünleriyle ve çarpıcı tasarımları her erkeğin beğenisini kazanan RAMSEY LONDON, sevgilisi için özel bir hediye arayan bayanlara, 2005 Sonbahar-Kış Kreasyonu ile hoş bir çok seçenek sunuyor.

Seçkin erkeklerin vazgeçilmez giysisi olan takım elbiseler RAMSEY LONDON ile farklı bir form kazanıyor. Takım elbiselerde kullanılan yünlü kumaşta klasik çizgilerin yanında, özellikle bu sezon ön plana çıkan gölge çizgiler, saten dokulu parlak pamuklu kumaşlar RAMSEY LONDON kalitesini ortaya koyuyor. Klasik yapıların dışında daha dar tek düğme, iki düğme, kruvaze yaka kalıplar, casual ceketler, esneyip kişinin vücudunun formunu alabilen takımlar ise gençleri ve genç kalanları hedefliyor.

Ayrıca farklı cep modellerinin kullanıldığı, dayanıklı ve rahat pantolonlar, keskin ve gölge çizgilere sahip gömlekler, gömlek kumaşından yapılmış yakalı sweat-shirtler sevgilisine RAMSEY LONDON şıklığı katmak isteyenleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT