2006`nın İlk Polaris Shop`u Beylicium`da HizmeteGirdi

Alışveriş Alışveriş 2006`nın İlk Polaris Shop`u Beylicium`da HizmeteGirdi

Tarihler: 27 Mart 2006 Pazartesi ~ 30 Mart 2006 Perşembe

Firma: Polaris Shop Beylicium

Adres: Beylikdüzü Belicium Alışveriş Merkezi No:14 Beylikdüzü Beylikdüzü İstanbul

Telefon: (0212) 871 06 61

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2006 ~ Mar 30, 2006
2006’NIN İLK POLARİS SHOP’U BEYLICIUM’DA HİZMETE GİRDİ..
TÜRKİYE’ DEKİ BİN 200 BAYİİ İLE SEKTÖRÜN EN BÜYÜK AYAK GİYİM MARKASI HALİNE GELEN POLARİS; SHOP ZİNCİRİNE BİR HALKA DAHA EKLEDİ... POLARİS SHOP’LAR ART ARDA AÇILIYOR VE POLARİS TUTKUNLARI İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR.

Ayakkabı modasının yenilikte öncü markası Polaris, Beylikdüzü Belicium Alışveriş Merkezi’ nde 2006’nın ilk mağazasını açtı. 2006 yaz sezonuna iddialı bir koleksiyonun yanı sıra, yenilikçi bir tavırla hazırlanan Polaris, yaklaşik 1400 ayakkabı, terlik, çanta ve aksesuarının yer aldığı geniş seçenekli bir koleksiyon sunuyor.

Polaris’in Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi’ndeki ilk mağazasının ardından Bayrampaşa, Fatih, Ümraniye ve Antep mağazaları hizmete girmişti. Beylicium Alışveriş Merkezi’n de açılan Polaris Shop’la birlikte ayakkabı modasının buluşma noktası 5’e çıktı. Bir bölümü Polaris BIDI koleksiyonuna ayrılan mağaza 450m² alanda ayakkabı, ev içi terlik, çanta, kemer gibi yüzlerce seçenekler sunuyor.

Çocukların hayallerini süsleyen tasarımları BIDI’nın zeki ve sevimli animasyonları ile birleştiren Polaris’in Beylicium mağazasında geniş bir ürün grubu yer alıyor. İlk kez özel görsel çalışmalar ve çizimlerin desteklediği farklı bir dekorasynla Polaris gezegeninden gelen BIDI, çocuklarla buluşuyor. İlgi çekici ve eğlenceli BIDI oyun alanı ile çocukların alışveri ederken keyif duyacağı ailelerin ise gönül rahatlığı ile alışverişini tamamlayacağı Polaris Beylicium’da hepsi güler yüzlü ve ilgili 15 satış danışmanı tüm ihtiyaçlar için yardımcı olacak.
· BEYLICIUM AVM HAKKINDA GENEL BİLGİ
Farklı sektörlerden 128 mağazanın bulunduğu yaklaşık 40.000 m2 kapalı alana yayılmış, içinde restaurant, sinema, her cafe ve 2 katlı kapalı otoparkın da bulunduğu Beylicium AVM, Beylikdüzü’n de konumlanan iddialı AVM’lerden biri. Ayda 1 milyon ziyaretçinin beklendiği AVM’de, dünya markaları ve Türkiye’nin en iyi markalarının mağazaları yer alıyor.
POLARİS BEYLICIUM SHOP : Büyükşehir mah. B.şehir cad. Beylicium Alışveriş Merk. No:14 B.düzü
POLARİS BEYLICIUM SHOP TELEFON : (0212) 871 06 61

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT