2010 İçin Geri Sayıma Anlatılmaz Bir Hazla Başlayın

Alışveriş Alışveriş 2010 İçin Geri Sayıma Anlatılmaz Bir Hazla Başlayın

Tarihler: 25 Aralık 2009 Cuma ~ 25 Ocak 2010 Pazartesi

Firma: Magnum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2009 ~ Oca 25, 2010
2010 için geri sayımın başladığı şu günlerde, yeni dilekler, yeni kararlar ve elbette yeni umutlar kapımızı çalıyor. Tüm bunlar herkes için ne kadar farklılık gösterirse göstersin, ortak nokta; mutlu olmak ve hayatın her anında hazzı yaşamak.
Magnum Çikolata, 2010 yılına sayılı günler kala bu hazzı size hemen yaşatmayı vaat ediyor.

Yeni yıl için ne dileğiniz var? Hayatta size unutulmaz hazzı neler yaşatır? Bütün şehrin ayaklarınızın altında olduğu şık bir çatı katı mı, yoksa ateşli bir tango dansçısı olan komşunuzla hayallerinizin tatiline çıkmak mı?

“Magnum Çikolata” size belki tüm bunları yaşatma garantisi veremez ama hayaliniz veya dileğiniz her ne ise onun yaşatacağı hazzı, hatta belki çok daha fazlasını size sunabilir. Tutkunlarının “ANLATILAMAZ BİR HAZ” olarak tanımladığı Magnum Çikolata, yeni yılda size tarifsiz bir armağan veriyor.

Yeni yıla nasıl girersen öyle geçer! Hayal gücünüz sınırlarını zorlayacak, sizi dileklerinizin bile ötesine taşıyacak bu lezzeti, yeni yıl için geri sayımın son anında tüketmenizi öneriyoruz. Kim bilir 00.00’da ağzınıza atacağınız bir parça Magnum Çikolata, belki de sizi tüm yıl devam edecek biz hazza sürükler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT