2011´e BMW Z4 ile Girmek İçin Bilyoner.com´a Gelin

Alışveriş Alışveriş 2011´e BMW Z4 ile Girmek İçin Bilyoner.com´a Gelin

Tarihler: 10 Kasım 2010 Çarşamba ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: www.bilyoner.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2010 ~ Ara 31, 2010

Türkiye’nin lider elektronik şans oyunları sitesi Bilyoner.com, 3 Kasım-31 Aralık 2010 tarihlerinde düzenlediği yeni kampanyasıyla bir üyesini BMW’nun muhteşem BMW Z4 otomobilinin sahibi yapıyor. Her sporseverin rüyalarını süsleyen bu stil sahibi aracı kazanmak için tek yapmanız gereken ise Bilyoner.com’a üye olmak ya da Bilyoner.com’da iddaa, TJK at yarışları ya da Milli Piyango oyunlarından birini oynamak.

Türkiye’nin lider elektronik şans oyunları sitesi Bilyoner.com, yine kazandırmaya devam ediyor. Bilyoner.com, 3 Kasım–31 Aralık 2010 tarihleri arasında düzenlediği yeni yılbaşı kampanyasıyla bir kişiyi BMW Z4 otomobilin sahibi yapacak. Tam bir keyif aracı olan BMW Z4, 20 saniye içinde katlanabilen hardtop tavana sahip bir spor coupé otomobil. Her sporseverin rüyalarını süsleyen bu stil sahibi aracı kazanmak için tek yapmanız gereken ise Bilyoner.com’a üye olmak ya da Bilyoner.com’daki şans oyunlarından birini oynamak.

Kampanyada, Bilyoner’e yeni üye olmak bir çekiliş hakkı, her 2 TL’lik şans oyunu ise birer çekiliş hakkı kazandırıyor. Ayrıca toplamda oynadığınız her 100 TL şans oyunu ilave 10 çekiliş hakkı daha kazandırıyor. BMW’nun en şık otomobillerinden biri olan BMW Z4’ün yeni sahibi ise 11 Ocak 2010 tarihinde yapılacak çekiliş sonunda belli olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT