2011 Yeni Walkman Serileri

Alışveriş Alışveriş 2011 Yeni Walkman Serileri

Tarihler: 29 Eylül 2011 Perşembe ~ 29 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: Sony

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2011 ~ Eki 29, 2011

Sony’nin Ağustos 2011 itibariyle sevenleriyle buluşturduğu birbirinden renkli ve şık MP3 ve MP4 çalarları arasında yeni A Serisi, E Serisi ve W Serisi bulunuyor.

Üstün tasarımı ve S-Master MX Dijital Amplifikatörlü ses kalitesi ile öne çıkan Walkman® NWZ-A860 serisi, 2.8 inç duyarlı LCD dokunmatik ekrana sahip ve Bluetooth® ile kablosuz deneyim sunuyor. Walkman® NWZ-E460 serisi, renkli tasarıma, üstün ses ve zengin bas ile

50 saatlik uzun pil ömrü, eğlenceli Karaoke ve şarkı sözü gösterme özelliğine sahip. Walkman® NWZ-W260 serisi ise suya karşı dayanıklı2, kablosuz, yıkanabilir3, giyilebilir ve yeni rahat takma özelliği ile hiç olmadığı kadar hafif.

Sony, bu sezon yeni Walkman® ürün yelpazesinin sunduğu daha zengin, daha tatmin edici müzik deneyimi ile sizi şımartacak. Walkman® A860 serisinin mükemmel ses kalitesinden Walkman® E460 serisinin renkli görünümüne ve eğlenceli özelliklerine kadar size en uygun bir MP3 çalar veya MP4 çalar, Ağustos 2011 itibariyle Sony’de sizi bekliyor.

Yeni Tasarım Özellikleri, Cömert Pil Ömrü

Her biri yeni tasarım özellikleri sunan yeni Walkman® A860 ve E460 serileri, daha uzun dinleme sağlamak üzere cömert pil ömrü de sunuyor. İki yeni serinin de yanında, müzik, video ve fotoğraf dosyalarının Windows® Explorer veya iTunes’dan rahatlıkla sürüklenip bırakılmasını sağlayan MediaGo yazılımı da geliyor. 4

Müzik Dinleyin, Karaoke Yapın, Hatta Yabancı Dil Öğrenin

Sony’ye özgü Clear Audio Technologies, üstün ses kalitesi sağlıyor. Müzik parçalarınızı otomatik olarak farklı kanallar altında sınıflandıran SensMe™ ile farklı konulu müzik kanalları yaratmak da çocuk oyuncağı haline geliyor. Yeni modellerin paylaştığı diğer eğlenceli özellikler arasında Karaoke Modu, senkronize şarkı sözü gösterme ve yabancı dil öğrenme fonksiyonları da bulunuyor.

Ses Tutkunları İçin Son Nokta: Walkman® NWZ-A860 Serisi

Bu sezonun gelmiş geçmiş en iyi Walkman® yelpazesinde başı, nefes kesici tarzı ile yeni NWZ-A860 serisi MP4 çalar çekiyor.

Üstün sesi yeni doruklara çıkartan mükemmel Walkman® A860, 5 Clear Audio Technologies ile yüklü geliyor. Sony’nin geliştirdiği yeni kuşak S-Master MX dijital amplifikatör teknolojisi, parazit düzeyleri ile bozulmaları daha da azaltarak en sevdiğiniz melodileri hiç olmadığı kadar berrak bir sesle dinlemenize imkan veriyor.

Cömert bir alana sahip 2.8 inçlik LCD dokunmatik ekran, fotoğraf, video ve albüm kapaklarınızı en mükemmel şekilde görüntüleyebilmenizi sağlıyor. Sezgisel yeni ara yüzü ile büyük ve parlak ekran kişisel içerik koleksiyonunuzda parmak uçlarınızda gezinmeyi daha da keyifli bir deneyim haline getiriyor.

Renkli tasarım, Harika Ses ve Eğlenceli Özellikler Walkman® NWZ-E460’da

Video özellikli Walkman® dünyasına renkli bir giriş yapmanızı sağlayacak NWZ-E460 serisinin sunduğu ses de en az görünümü kadar güzel.

Yeni EX kulaklıkların yanı sıra Clear Audio Technologies (Clear Bass, Clear Stereo ve sıkıştırılmış ses dosyalarının kalitesini geliştirmek üzere DSEE (Digital Sound Enhancement Engine)) ile yüksek kaliteli Walkman® sesini garantiliyor. 50 saat dinleme6 / 10 saat video7 izleme imkanı sunan cömert pil ömrü, uzun uçuşlarda, her gün ev ile iş arasında gidip gelirken veya yapacağınız hafta sonu kaçamaklarında ihtiyacınız olan dayanıklılığı sağlıyor.

Suya Dayanıklı, Kablosuz, Yıkanabilir ve Giyilebilir Walkman® NWZ-W260

Bir önceki modelden yüzde 25 daha hafif olmanın yanı sıra daha da rahat takılabilen Walkman® NWZ-W260 serisi, spor ve aktif yaşam tarzı için mükemmel bir seçenek sunuyor. İster spor salonunda, isterseniz de koşarken takabilirsiniz.

Cihazla birlikte gelen içerik transferi yazılımı, dosyaların bilgisayarınızdan veya iTunes kütüphanenizden sürüklenip bırakılabilmesini daha da kolaylaştırıyor 4.

Hızlı şarj üç dakikalık şarj ile60 dakikalık dinleme süresi kazandıracak kadar enerji depolamasını sağlarken, tam şarj edilmiş pil ise, en uzun egzersiz için dahi fazlasıyla yetecek, 8 saatlik9 kesintisiz müzik dinleme imkanını sunuyor.

ZAPPIN™ müzik arama teknolojisi, menüler veya müzik listelerinde dikkat isteyen aramalar olmaksızın, her bir şarkının kısa bir parçasını çalarak tüm müzik dosyalarınızı hızlıca gözden geçirmenize olanak tanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT