2011 Yılbaşı Eğlencesinin İtalyan Yıldızı

Alışveriş Alışveriş 2011 Yılbaşı Eğlencesinin İtalyan Yıldızı

Tarihler: 21 Aralık 2010 Salı ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Mania Gurme

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2010 ~ Ara 31, 2010

2011’e hızlı bir yılbaşı eğlencesiyle giriş yapmak isteyenlerin bir numaralı tercihi I-SPIRIT VODKA olacak! I-SPIRIT VODKA, bir İtalyan zarafetiyle yeni yılın ruhunu ele geçirmeye hazırlanıyor. Saf ve değerli bu benzersiz vodkanın tarifi eski, vizyonu ölümsüz, tarzı ise avangart.

Geri sayım başladı. Koca bir yılı daha geride bırakırken eğlenmeyi sanat haline dönüştürenler 2011’e I SPIRIT Vodka ile merhaba diyor! İtalyan I-SPIRIT VODKA, tüm dünya kulüpleriyle birlikte İstanbul ve Türkiye’de de unutulmaz yılbaşı eğlencelerine imza atmaya hazırlanıyor. Tarifi eski, vizyonu ölümsüz, tarzı ise avangart olan I-SPIRIT VODKA’nın her bir damlası değerli, saf ve berrak…

21. Yüzyılın En Ayrıcalıklı Votka Markası
Dünyaca ünlü Harry’s Bar’ın sahibi Arrigo Cipriani ve İtalya’nın en tanınmış işadamlarından Lapo Elkann’ın yanı sıra şarap dünyasının önde gelen isimleri Marco Fantinel ve Francesco Cosulich tarafından hayata geçerilen I-SPIRIT VODKA, çok kısa bir sürede dünyanın seçkin kulüplerinin en çok tercih ettiği votka markalarından biri haline geldi. Marco Fantinel ile Francesco Cosulich şarap üretimindeki deneyimlerini I-SPIRIT VODKA’ya yansıtıyorlar. Lapo Elkann’ın vizyonerliği ve Arrigo Cipriani’nin içki kültüründeki eşine az rastlanır tecrübesi de buna eklenince 21. yüzyılın en ayrıcalıklı votka markası olarak kabul edilen I-SPIRIT VODKA, gerçek İtalyan ruhunu tüm dünyaya yansıtmaya başlamış bulunuyor.

Her ne kadar Rusya ile özdeşleşmiş olsa da, votkanın kökeni aslında İtalya’ya dayanıyor. Bugün bu eşsiz mirası devralan I-SPIRIT VODKA da adını Latince’de ruh anlamına gelen “spiritus” kelimesinden alıyor.

Mania Gurme tarafından Türkiye pazarına sunulan I-SPIRIT VODKA, herkese mutlu yıllar diliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT