2011’de Çift Geyik Şıklığı İle Fark Edileceksiniz!!!

Alışveriş Alışveriş 2011’de Çift Geyik Şıklığı İle Fark Edileceksiniz!!!

Tarihler: 07 Ocak 2011 Cuma ~ 07 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Çift Geyik Karaca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2011 ~ Şub 7, 2011

Hazır giyim sektörünün duayen markası Çift Geyik Karaca ile 2011’de şıklığınızla göz kamaştıracaksınız. Cesur, hareketli, yeni, klasik, şık, pratik… İlhamını şehirden alan Çift Geyik Karaca’nın yeni sezonunu tanımlayan kelimeler bunlar, biri ve ya hepsi, size uygun bir Çift Geyik Karaca muhakkak bulacaksınız.

Çift Geyik Karaca Yenilendi, Şimdi Sıra Sizde!!!

Sıcak yaz geride kaldı, romantik sonbaharı henüz tamamladık, şimdi yeniyıl, şimdi yenilenme zamanı!!! Sloganını iki başarılı tasarımcı Alfio Bonacchi ve Hakan Akkaya’nın el ele verip klasik ve yenilikçi olarak belirledikleri Çift Geyik Karaca yenilendi, şimdi sıra sizde! Şıklığı ve kalitesiyle her zaman adından söz ettiren Çift Geyik Karaca, yeni yılda da vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak.

Biraz Yemek ve Biraz Alışveriş… Yaşasın yeni yıl!

İlhamını şehirden alan modern, şehirli kadın ve erkeğin her zaman şık ve pratik olması gerektiğinin yeni koleksiyonu ile altını çizen Çift Geyik Karaca ile yeni yılda’da şıklığınız ve zarafetiniz ile göz kamaştıracaksınız.

Ne de olsa yeni yıla nasıl girerseniz öyle gider…

Tabii Onları da Unutmamak Lazım…

Türkiye’nin köklü markalarından Çift Geyik Karaca doğayı ve hayvanları koruma misyonunu ilk adımını “Kırmızı Kulübe” Projesi ile atıyor. Çift Geyik Karaca’nın 19 Ocak 2010 da Esma Sultan’da gerçekleştirilecek olan lansmanında ünlü tasarımcı Alfio Bonacchi’nin hazırladığı kreasyon ilk defa kamuoyu ile paylaşılırken, ünlü mimarların hayvan hakları ile ilgili duruşlarını yansıttıkları In-Sanat Bahçesi konsepti ile hazırlanan kafeslerden oluşan enstalatif sergi de yer alacak. Sahipsiz sokak hayvanları için gerçekleştirilen “Kırmızı Kulübe” Projesi’ne geliri projeye aktarılacak olan kırmızı kazak ve ünlü isimlerin desteğiyle yayınlanan takvimden satın alarak ile destek olabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT