2011’de Gözler Daha Canlı

Alışveriş Alışveriş 2011’de Gözler Daha Canlı

Tarihler: 24 Mart 2011 Perşembe ~ 24 Nisan 2011 Pazar

Firma: Flormar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2011 ~ Nis 24, 2011

Sezon makyajının göze çarpan en önemli detayları arasında çılgın, cesur ve bir o kadar da fantastik yaklaşımlar var. Şeftali tonlarında doğal yanaklar, yeşil ve turuncu renklerinde göz alıcı farlar, 2011 Bahar sezonunda gözleri ön plana çıkarıyor!

Şeftali Pembesi Yanaklar!

Bu sezon pembe ve açık renk allıklar karşımıza sıkça çıkıyor. Şeftali ve tonlarını kullanarak elmacık kemiklerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Selection Terracotta Allık birbirinden güzel renkleri ile yanaklarınıza renk veriyor. Kayısı, gül ve şeftali renkli allıklar, yüze sağlıklı bir ışıltı verirken, özellikle alın, yanaklar ve burun kemiğine sürülen gölgeler, cildinize taze bir aydınlık katıyor.

Selection Terracotta Allık Fiyatı: 22.50 TL Göz Makyajında Cümbüş Var!

Göz makyajında cümbüş yaşanıyor. Flormar Ultra Eyeliner, yedi farklı rengiyle gözlerinizi ön plana çıkarıyor. Özellikle gece mavisi, altın ve mor renkler sezon makyajında bakışlara derinlik katıyor. Gözlerinizi daha da belirginleştirmek isterseniz, alt göz kapağınıza kirpikleriniz boyunca ince bir çizgiyi göz renginizden daha koyu renkteki bir kalem ile çekebilirsiniz.

Flormar 2011 Bahar göz makyajı modası, gölgelerin göz kapaklarına hakimiyetiyle ön plana çıkacak. Meyve püresi tonlarındaki turuncu ve yeşil gibi renklerin dikkat çektiği göz makyajı, yoğun gölgelerle tamamlanıyor. Flormar Matte Terracotta Far ile siz de modaya ayak uyduracak, canlı ve dikkat çekici göz makyajınızla 2011 Bahar modasının favorisi olacaksınız.

Yağmur ormanı egzotizmi ve tropik fırtınalara dayanan bir makyaj yaratmak için gözlerinizi, siyah kalem ile çekilen bir çerçeve ile vurgulayabilirsiniz. Çimen yeşili renklerini ön plana çıkarmak için, gölgeleri yoğunlaştırmak üzere ıslak fırça ile uygulayabilirsiniz.

Matte Terocotta Far Fiyatı: 19.00 TL

Tüm Flormar ürünlerini Flormar kiosklarından ve diğer satış noktalarından satın alabileceğiniz gibi www.e-flormar.com adresinden de sipariş edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT