2012 İlkbahar/ Yaz Aksesuar Koleksiyonlarıyla Yeni Sezonu Taçlandırıyor

Alışveriş Alışveriş 2012 İlkbahar/ Yaz Aksesuar Koleksiyonlarıyla Yeni Sezonu Taçlandırıyor

Tarihler: 18 Nisan 2012 Çarşamba ~ 18 Haziran 2012 Pazartesi

Firma: Brandroom Nişantaşı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2012 ~ Haz 18, 2012

Brandroom Nişantaşı mağazası, Kısmet by Milka, İnciden ve Loopie Love markalarının özel parçalarıyla 2012 İlkbahar/ Yaz Aksesuar Koleksiyonunu renklendiriyor.

Aksesuar dünyasının tanınmış markaları Kısmet by Milka, İnciden ve Loopie Love çarpıcı ve elegant ürünleriyle yeni sezonda Brandroom Nişantaşı mağazasında kadınları büyülüyor. Brandroom Nişantaşı mağazası, bünyesinde bulunan tanınmış markaların giyim koleksiyonlarının yanı sıra birbirinden farklı geniş aksesuar yelpazesiyle de yeni sezonda ön plana çıkıyor. Farklı tasarımcı ve markalara ait 2012 İlkbahar / Yaz Aksesuar Koleksiyonu’nda bulunan aksesuar seçenekleri ise herkesin zevkine uygun tasarımlarıyla göz dolduruyor.

Kısmet by Milka’nın kişiye özel aksesuarları…

İpek Koleksiyonu olarak adlandırdığı aksesuarlarıyla dikkat çeken Kısmet by Milka’nın ağırlıklı olarak pembe altın, beyaz, siyah, konyak rengi pırlanta, natürel safir kullanılan modern tasarımları her kadının ruhuna dokunup tenine de enerjisini yansıtıyor. Tarihte altın kadar değer gören, farklı renkleri ile parlak bir görünüme, mükemmel bir yumuşaklığa, şıklığa ve inceliğe sahip % 100 saf ipek kumaşları, zarif mücevherlerle harmanlayan Kısmet By Milka, stil sahibi kadınları etkilemeye devam ediyor.

Loopie Love’ın çarpıcı ve sıradışı etkisi…

Danimarka’nın tanınmış aksesuar markası Loopie Love’ın orijinal aksesuarlarıyla kadınların ilgisini çekiyor. Loopie Love markası 2012 İlkbahar/ Yaz Koleksiyonu’ndaki yumuşacık kuzu derisinden tasarlanmış zımbalı ve yıldız şekilli bilezikleriyle sezonda dikkatleri üzerine çekiyor. Deri detaylı bileziklerle gümüş ve bronz halkaları kombinlendiğinde de sezon trendlerini kollara taşıyor. Loopie Love 2012 İlkbahar/ Yaz Aksesuar Koleksiyonu’nda bulunan yüzükler ise modern, ışıltılı ve farklı renk tonlarından oluşan özel parçalarıyla beraber kadınların ellerinin zarafetini ortaya çıkarıyor.

İnciden’in sofistike ve feminen ruhuyla aksesuar koleksiyonu…

İsmiyle inci’nin zarif dokunuşunu taşırken orijinal ve teni saran tasarımlarıyla da İnciden markası kadınları aksesuar dünyasındaki tılsımlı yolculuğa davet ediyor. Marka, yeni sezonda uçuşan kurdellalarla değerli taşları harmanladığı tasarımları ve el yapımı olarak dizayn edilmiş altın kaplama kıvrım formlu bilezikleriyle de koleksiyonun nadide parçaları olarak göz alıyor. Derinin her türlü çeşidini swarovski, zincir ve kristalle süslenmiş özgün tasarımıylayaka kolyeleri ise yeni sezonda adından sıkça bahsettiriyor.

Moda dünyasının aksesuar trendlerini de yakından takip eden Brandroom Nişantaşı mağazası aksesuar dünyasıyla her kadının hayalini gerçekleştirirken, kadının göz kamaştırıcı ve zarif güzelliğini de meydana çıkarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT