2012 Yılına Özel 12 Sürpriz Hediye Lezita’dan…

Alışveriş Alışveriş 2012 Yılına Özel 12 Sürpriz Hediye Lezita’dan…

Tarihler: 20 Aralık 2011 Salı ~ 10 Ocak 2012 Salı

Firma: Lezita

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2011 ~ Oca 10, 2012

“Hayatın Lezzeti” sloganı ile gıda sektörüne lezzetli ve kaliteli güvenli ürünler sunan Lezita, 10 Ocak 2012 tarihine kadar devam edecek kampanyasında birbirinden güzel yılbaşı hediyeleri veriyor. Money Club kartıyla 5 TL’lik Lezita pratik ürün alışverişi yapan herkes, hediye çekilişine katılarak Apple iPhone 4, iPad, iPad nano ve iPad Shuffle kazanma şansı elde ediyor.

Lezita, yeni yılı renkli bir hediye kampanyası ile karşılıyor. Şimdi Lezita ürünleri, en güzel yılbaşı hediyelerini kazanma şansı sunuyor.

10 Ocak tarihine kadar devam edecek kampanyada Migros, Tansaş, Macro Center ve 5M Migroslar’da Money Club kartıyla 5 TL'lik Lezita pratik ürün alışverişi yapan herkes çekilişe katılmaya hak kazanıyor. Çekiliş sonucunda bir kişi Apple iPhone 4, iki kişi Apple iPad, üç kişi Apple iPad nano ve altı kişi iPad Shuffle sahibi olacak.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye www.lezita.com.tr adresinden ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT