23 Nisan’da Çocuklarınıza ve Kendinize Bir İyilik Yapın

Alışveriş Alışveriş 23 Nisan’da Çocuklarınıza ve Kendinize Bir İyilik Yapın

Tarihler: 16 Nisan 2012 Pazartesi ~ 23 Nisan 2012 Pazartesi

Firma: Alligator Boya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2012 ~ Nis 23, 2012

Alligator Boya, 23 Nisan'da çocuklarınızla hem bayramı kutlamak hem de baharın renkleriyle kışın kasvetli havasını geride bırakmak için Alligator ELF İpeksi Mat İç Cephe Boyası’nı sunuyor.

Günlük hayatın büyük bölümünün geçirildiği iç mekânlardaki havanın kalitesi, insan sağlığı açısından çok önemlidir. Bu havanın kalitesine etki eden en önemli faktörlerden biri de duvarda kullanılan boyalardır. Alligator ELF serisi, hayatımızın en değerli varlıkları olan çocuklarımız için hem yaşam alanlarındaki havanın sağlıklı kalmasına yardımcı oluyor, hem de birbirinden renkli alternatifler sunarak mekanları güzelleştiriyor.

Alligator ELF serisi ile “Evinize Sağlık”

Hiçbir şekilde ağır metaller içermeyen Alligator ELF serisi, Alman RAL_UZ 102 standartlarına uygun olarak üretilmiş olup çocuk odasının yanı sıra; banyo, mutfak, yatak odası, büro gibi tüm uygulama alanlarında gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.

Ayrıca boyayı koruyucu amaçlı kullanılan ve alerji yapma riski olan CIT adlı kimyasallar da, 89/174/EWG Avrupa Birliği Yönetmeliği’ne göre Alligator ELF Serisi’nde en düşük seviyede bulunuyor.

Daima üstün özellikli ürünler geliştiren insan ve çevre sağlığına duyarlı Alligator Boya, ELF Serisi ile hem kapalı yaşam alanlarında sağlığını tehdit eden organik bileşenlerin oluşumunu engelliyor, hem de çevreye zarar veren olumsuz etkileri ortadan kaldırıyor.

www.alligatorboya.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT