3 Boyutlu Efektlerle Canlanan Duvarlar 2012’nin Yeni Trendi

Alışveriş Alışveriş 3 Boyutlu Efektlerle Canlanan Duvarlar 2012’nin Yeni Trendi

Tarihler: 10 Ocak 2012 Salı ~ 10 Mart 2012 Cumartesi

Firma: Kütahya Seramik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2012 ~ Mar 10, 2012

Sektörün öncü markası Kütahya Seramik, 2012 yılında seramik dünyasında trend olacak tercihleri listeledi. Kütahya Seramik Fabrikalar Müdürü Celal Üstündağ, duvar ve yer karolarında büyük ebatların kullanılacağını vurgulayarak, minimalistik grafiklerin ön planda olacağını söyledi. Ayrıca mermer ve doğal taş görünümüne sahip karoların ve 3 boyutlu efektlerin kullanıldığı duvarların trend olacağını belirtti.

2012 yılında evinizin dekorasyonunda ilgi çekici farklılıklar oluşturmak istiyorsanız Kütahya Seramik’in trend önerilerini dikkate alabilirsiniz. Kütahya Seramik Fabrikalar Müdürü Celal Üstündağ, yeni yıldaki trendlerle ilgili şu bilgileri verdi: “Duvar ve yer karolarında oldukça büyük ebatlar kullanılacak, ayrıca minimalistik grafikler ön planda olacak. Mermer ve doğal taş görünümüne sahip karoların ise 2012’de sektörün hakimi olacağını söyleyebiliriz.” Yeni yılda parlak yüzeyli karoların fazlalaşacağını belirten Celal Üstündağ, tek renk döşemeler ile sade renkli mekanların yaratılacağını vurguladı. Ayrıca 3 boyutlu efektlerle canlanan duvarların ise trend olacağını söyledi.

Kütahya Seramik 2012’ye iddialı bir giriş yapıyor

Kütahya Seramik’in ürünleri arasında yeni yılda mermer görünümlü ürünler daha çok yer alacak, ayrıca isteğe göre mat veya polish özelliklerini de taşıyabilecekler. Kütahya Seramik’in duvar karolarında 75x25 ile yeni bir boyut uygulandığını ve doğal taş dokulu karoların 2012’de ön planda olacağını belirten Kütahya Seramik Ür-Ge Yöneticisi Bilgi Kaya, karo zemini üzerinde kot farklılıklarına yer verilerek seramik karoda farklı bir hava yaratılacağını ekledi. Yeni yılda Kütahya Seramik’le, patlatma taş görüntüsünün çok daha uygun maliyetlere mekanlara taşınabileceğini söyledi.

Kütahya Seramik’in Shine, Cube ve Illusion ürünleri de duvarlarda 3 boyutlu efekt etkisi yaratmak isteyenlerin tercih edebileceği alternatiflerden. Rölyefli dokuları sayesinde, karo üzerine düşen ışığın yansımalarını, ışığın geliş açısına göre mekana farklı yansıtıyor. Metalik yapıya sahip Shine, Cube ve Illusion serileri, farklılık arayanların tercihleri arasında yer alıyor.

Kütahya Seramik’in, Origitile koleksiyonunda yer alan Majesty, Callacatta ve Pulpis serisi karoları ise 2012’de doğanın huzur veren atmosferini mekanlara yansıtıyor. Dijital baskı teknolojisi ve Kütahya Seramik yaratıcılığını birleştiren Origitile koleksiyonunda, desenler üzerindeki en küçük ayrıntılar karo üzerine uygulanabiliyor. Karo yüzeyinin her noktasına baskı yapabilen bu teknoloji ile karolar daha gerçekçi ve daha estetik bir görünüme bürünüyor. Kütahya Seramik’in Ar-Ge mutfağında hazırlanan Majesty, Calacatta ve Pulpis serisi karolar, mermerin en ince ayrıntılarını ve eşsiz dokusunu farklı tasarımlarla sergiliyor.

www.kutahyaseramik.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT