3 Kat Sıvılaştırılmış Keratin Mucizesi Gliss Ultimate Repair

Alışveriş Alışveriş 3 Kat Sıvılaştırılmış Keratin Mucizesi Gliss Ultimate Repair

Tarihler: 07 Temmuz 2011 Perşembe ~ 07 Ağustos 2011 Pazar

Firma: Henkel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2011 ~ Ağu 7, 2011

Saç bakım ve onarım ürünlerinde profesyonel kalite Gliss, çok yıpranmış, kuru ve ekstra hasarlı saçları, sıvılaştırılmış keratin içeren onarım teknolojisi ile buluşturuyor. 3 kat konsantre sıvılaştırılmış keratin ile saçlar yeni baştan yaratılacak.

İstanbul - Saç bakım uzmanı Schwarzkopf tecrübesiyle hazırlanan bu yeni ürün saç bakımında gelinen son noktayı temsil ediyor. Gliss’in her biri fark yaratan serilerinden en yenisi Gliss Ultimate Repair ile saçlarınız her yıkamada profesyonel bir bakım ve onarımdan geçecek. Çok Yıpranmış, kuru ve ekstra hasara uğramış saçlar için özel olarak formülize edilen Gliss Ultimate Repair, içeriğindeki 3 kat sıvılaştırılmış keratin ile ilk yıkamadan itibaren saça güçlü, parlak ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyor.

Şampuan, saç kremi, onarım ve parlaklık çift fazlı bakım spreyi ve saç bakım maskesi ürünleri ile komple bakım ve onarım sağlayan Gliss Ultimate Repair, yüksek ısılı saç şekillendiriciler ve kurutuculardan, yanlış boya uygulamalarından, güneş ışınları ve denizden ciddi şekilde hasar gören saçlarda yüzde 100’e varan göz görülür onarım sağlıyor. Schwarzkopf laboratuarlarında geliştirilen bu yeni teknoloji ile sıvılaştırılmış keratin saça kökünden uca kadar daha hızlı ve kolay nüfuz ederek ekstra onarım sağlarken, saçı eski sağlığına kavuşturuyor ve kolay taranma imkanı sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT