5 Milyonuncu Siparişe 1 Yıllık Coca-Cola Hediye

Alışveriş Alışveriş 5 Milyonuncu Siparişe 1 Yıllık Coca-Cola Hediye

Tarihler: 15 Ekim 2007 Pazartesi ~ 19 Ekim 2007 Cuma

Firma: Yemeksepeti.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2007 ~ Eki 19, 2007
Yemeksepeti.com’dan 5 milyonuncu siparişi veren kullanıcıya süper armağanlar geliyor. Siparişini ver, 1 yıllık Coca-Cola ve özel Coca-Cola buzdolabı kazan…
5 milyonuncu siparişe 1 yıllık Coca-Cola hediye

Ülkemizin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi yemeksepeti.com, 5 milyonuncu siparişini Ekim ayı içerisinde almaya hazırlanıyor. Yemeksepeti.com kendisini bu başarıya ulaştıran üyelerine teşekkür etmek amacıyla Coca-Cola ile birlikte muhteşem bir sürpriz hazırladı. Kampanya dahilinde 5 milyonuncu siparişi veren kullanıcıya 1 yıllık Coca-Cola veya Coca-Cola light ve özel Coca-Cola buzdolabı armağan ediliyor.

Kurulduğu günden bu yana 14 milyon kişiyi doyuran yemeksepeti.com’un 280 bin kullanıcısı bulunuyor. 1.850 restorandan 164 bin farklı yemek seçeneği sunan yemeksepeti.com, yıl sonuna kadar kullanıcı sayısını 300 bine, üye restoran sayısını ise 2 bin 500’e çıkarmayı hedefliyor.

2001 yılında online olan ve ülkemizdeki paket servis anlayışına yepyeni bir soluk getiren yemeksepeti.com, Ekim ayı içerisinde 5 milyonuncu siparişini almaya hazırlanıyor. Yemeksepeti.com, yalnızca 7 yıl içerisinde bu başarıya ulaşmasında büyük pay sahibi olan üyelerine teşekkür etmek amacıyla Coca-Cola ile birlikte harika bir armağan veriyor. Yemeksepeti.com’dan 5 milyonuncu siparişi veren kullanıcı, 1 yıl süresince tüketebileceği 36 koli kutu Coca-Cola veya Coca-Cola light ile birlikte özel Coca-Cola buzdolabı kazanıyor.

Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi yemeksepeti.com, büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. Faaliyet gösterdiği şehirlerde paket servis anlayışına çok daha verimli ve hızlı bir alternatif getiren yemeksepeti.com, 7 yıl içerisinde 5 milyona yakın sipariş aldı. Türkiye’de e-ticaret sektörünün gelişmesinde öncü rol üstlenen yemeksepeti.com, bu başarıya kaliteli hizmet, sitenin kullanışlı arayüzü ve etkin müşteri hizmetleri yönetimini bir araya getirerek ulaştı.

2007 yılında Endeavor Derneği Türkiye Ofisi tarafından ’Endeavor Girişimcisi’ seçilen yemeksepeti.com, hizmet verdiği şehirlerin arasına Nisan ayında Bursa’yı da ekledi. İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’dan sonra Bursa’da da büyük ilgi gören yemeksepeti.com, hizmet verdiği şehirlerin sayısını 5’e yükseltmiş oldu. Büyük sermaye gruplarının desteklediği projelerin bile başarısızlığa uğradığı bir dönemde hızla büyüyen yemeksepeti.com, 7 yıl içerisinde kayıtlı kullanıcı sayısını 280 bine, üye restoran sayısını ise 1.850’ye yükseltme başarısını gösterdi.

Günde aldığı 7 bin siparişle 20 binden fazla kişiye hizmet veren yemeksepeti.com, 2007 yılı sonuna kadar üye restoran sayısını 2.500’e, kullanıcını sayısını ise 300.000’e çıkarmayı hedefliyor. Geçtiğimiz yıl işlem hacmini %110 artırarak en hızlı büyüyen firmalar arasına adını yazdıran yemeksepeti.com, 2009 yılında 10 milyonuncu siparişe ulaşmayı amaçlıyor. Gelecek dönemde Adana, Eskişehir, Kocaeli ve Gaziantep illerinde de hizmet vermeyi planlayan yemeksepeti.com, üniversite kampüslerine yönelik sürpriz uygulamaları da hayata geçirmeyi hedefliyor.

Türk mutfağının yanı sıra dünya mutfaklarının en seçkin lezzetlerinin de sipariş verilebildiği yemeksepeti.com İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’da hizmet veriyor. Yemeksepeti.com internetin yanı sıra SMS aracılığıyla ve Digiturk 525. kanaldan da sipariş kabul ediyor. Yemeksepeti.com’dan sipariş vermek için ise ücretsiz üye olmak yeterli. Sonrasında ise toplam sayısı 1.850’yi aşkın restoran arasından kendi bölgenize teslimat yapanları inceleyerek dilediğiniz yemeği sipariş edebiliyorsunuz. Yemek ve menülerin fiyatlarını ayrıntılı olarak inceleyebilme fırsatı sunan yemeksepeti.com, hem Türkçe hem de İngilizce olarak hizmet veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT