5 Şubat’ta Optimum Outlet Tekin Acar Mağazasına Davetlisiniz!

Alışveriş Alışveriş 5 Şubat’ta Optimum Outlet Tekin Acar Mağazasına Davetlisiniz!

Tarihler: 05 Şubat 2011 Cumartesi ~ 05 Şubat 2011 Cumartesi

Firma: Optimum Outlet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2011 ~ Şub 5, 2011

5 Şubat Cumartesi günü Lancome Türkiye Nasyonel Make-up Artistleri Yetkin ve Seçkin Erten İstanbul Optimum Outlet Tekin Acar Cosmestics mağasında sizlerle birlikte olacaklar…

Optimum Outlet Tekin Acar Cosmetics mağazasına özel bu günde makyaj teknikleri ile ilgili tüm soru işaretleri ortadan kalkıyor. Yeni sezon makyaj trendleri neler, Hangi renkler ön plana çıkıyor, Doğru makyajın püf noktaları neler, Türk kadınının makyajda yaptığı en büyük hatalar nedir gibi sorularınızı Yetkin ve Seçkin Erten kardeşler uygulamalı olarak açıklıyor.

Sürpriz indirimler, çekilişler, kişiye özel makyaj uygulamaları ve tavsiyeler için 5 Şubat Cumartesi günü Optimum Outlet Tekin Acar Cosmetics mağazasında buluşuyoruz…

İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, “Optimum Outlet’ te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, bütün yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor. 2010 yılını üst üste aldığı ödüllerle kapatacak olan İstanbul Optimum Outlet, ICSC (Uluslarası Alışveriş Merkezleri Birliği)’nin Prag’da düzenlenen Avrupa Konferansı’nda “Avrupa’nın En İyi Outlet’i” seçilerek Türkiye’den ödüle layık görülen tek AVM olduktan sonra AMPD (Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği) tarafından da Türkiye’de ”Yılın En İyi Outlet’i” seçilerek sektörde 2010 yılına damgasını vurdu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT