A Yatırım İnternetten KPY ve KİE Emir Hizmetini Başlattı

Alışveriş Alışveriş A Yatırım İnternetten KPY ve KİE Emir Hizmetini Başlattı

Tarihler: 30 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 01 Ağustos 2007 Çarşamba

Firma: A Yatırım

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2007 ~ Ağu 1, 2007

A Yatırım internet şubesi kullanıcıları, artık KPY ve KİE türü emirlerini İMKB’ye doğrudan iletebiliyorlar
A Yatırım internetten KPY ve KİE emir hizmetini başlattı

A Yatırım, KPY (Kalanı Pasife Yaz) ve KİE (Kalanı İptal Et) emirlerinin internet üzerinden İMKB’ye en hızlı şekilde gönderilmesine olanak veren yeni uygulamasını kullanıma sundu. Bu hizmet sayesinde A Yatırım’ın internet şubesi kullanıcıları, daha önce yalnızca broker ve müşteri temsilcileri aracılığıyla iletilebilen bu emirleri, kendileri doğrudan İMKB’ye gönderebiliyorlar. Borsadaki gelişmeler karşısında en hızlı şekilde hareket edilebilmesini sağlayan bu yenilikçi hizmetten, A Yatırım’ın tüm internet şubesi müşterileri yararlanabiliyor.

A Yatırım’ın internet şubesi kullanıcılarına sunduğu yenilikler devam ediyor. Geçtiğimiz yıl “Şablon Emir” uygulamasını hayata geçiren A Yatırım, bu kez de KİE (Kalanı İptal Et) ve KPY (Kalanı Pasife Yaz) emirlerinin de internet aracılığıyla doğrudan İMKB’ye ulaştırılmasını sağlayan yeni hizmetini kullanıma sundu. A Yatırım internet şubesi kullanıcıları, A Yatırım’ın yeni hizmeti sayesinde bu tip emirlerini herhangi bir broker ya da müşteri temsilcisine ihtiyaç duymadan internet üzerinden en hızlı şekilde İMKB’ye iletebiliyorlar. Kullanıcılar böylece zamandan tasarruf ederek gelişmeler karşısında anında aksiyon alabiliyorlar.

A Yatırım internet şubesi kullanıcıları, A Yatırım’ın yeni hizmeti sayesinde daha önce sadece broker’lar tarafından iletilebilen KİE emirlerini ve müşteri temsilcilerinin kullandığı KPY emirlerini internet üzerinden doğrudan İMKB’ye iletebiliyorlar. KİE (Kalanı İptal Et) emri, göndereceğiniz hisse senedi emirlerinin aktif olan kısmının alınmasını veya satılmasını sağlıyor. Bu emirde kalan kısım pasife yazılmayıp kalan miktar olur ise iptal olmaktadır. KPY (Kalanı Pasife Yaz) emri ise özellikle gönderilen büyük emirlerin aktif kısmının alınmasını veya satılmasını sağlarken, kalan kısmı maksimum lot büyüklüğüne göre bölerek pasif olarak sırasına yazıyor.

Teknoloji alanındaki gelişmeleri yakından takip eden A Yatırım, tüm yenilikleri en kısa zamanda müşterilerine sunarak en hızlı ve güvenli bir şekilde işlem yapmalarına imkan veriyor. A Yatırım müşterileri işlemlerini internet üzerinden yapabildikleri gibi aynı zamanda sesli yanıt sistemini kullanarak (IVR) 444 00 54 numaralı çağrı merkezi üzerinden de gerçekleştirebiliyorlar. İnternet şubesi üzerinden verilen hisse senedi alım-satım emirleri, doğrudan borsaya iletildiği için kullanıcılar anında ve hızlı işlem yapabilmektedirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT